volibearseven
80+
Merhaba ben 2.el hdd alıcam ve piyasadan haberim yok sağlık %100 olan 1tb 7200rpm hdd piyasası nedir
Stok yok onda çünkü 600 civarında 0 hddSıfır WD blue 1tb HDD 385tl neden ikinci el bakıcaksınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Western Digital Caviar Blue WD10EZEX SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.326,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yok knk dün baktığımda da yoktuben sabah atttığımda stok vardı
Sağlık %100 hdd alınması mantıklı değil mi sizce de yarı fiyatına sıfırın bütçem max 350 tl hocamBütçe belirtseniz iyi olurdu, ayriyeten 2. el HDD veya SSD önermiyorum. Diğer parçalar 2. el alınabilir fakat HDDlerin 2. elinden fayda gören pek arkadaşım yok.
Ben ikinci el hem ssd hem sata ssd hemde harddisk aldım faydasını çok gördüm, Gerekli kontrollerin yapılması yeterli. 3-4 ay önce seagate barrucade 7200rpm 2tb harddiski 325 liraya almıştım aldığım kişide harddiski sadece 10 saat kullanmış. Suan fiyatları ne kadar oldu net bilmiyorum ama geçen 300 liraya 1tb temiz wd blue harddisk satan görmüştüm, 3tb seagate yi de 700tl satan gördüm. Bad sector ve SAĞLIK testini kontrolleri yapılıp alınabilir.Bütçe belirtseniz iyi olurdu, ayriyeten 2. el HDD veya SSD önermiyorum. Diğer parçalar 2. el alınabilir fakat HDDlerin 2. elinden fayda gören pek arkadaşım yok.
Ne için?alacağınız son ikinci el parça hdd olmalı
İkinci el bir hdd de yüzde 90 sıkıntılıdırNe için?
Kontrolden iyi çıkmışsa bir sıkıntı olur mu?İkinci el bir hdd de yüzde 90 sıkıntılıdır