Neler Yeni

2. El ipad aldıktan sonrakı gün mor cizgi ve pencıl hatası verdi yardım

ellesaros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Dede
atlamisim orayi kusura bakma ama alirken bakmadiysan yine senin sucun buyuk ihtimalle sen yinede bi gorusmeye calis olmazsa polis ile goz korkutursun.
ilan bende var zaten, yanındayken de sordum. M2 dedi. Mesajlardada öyle demeye devam etti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim kusura bakmada istersen cumhurbaşkanı oğlu ol, alırken aklın neredeydi diye sorarlar adama hukuki bir dayanağında yok hadi git adamı dava et diyeceğim savcıya adam derki ben bu şahısa başka ürün sattım bozuk ürünle beni kandırmaya çalışıyor.
Ürünün seri numarasından zaten anlaşılır. Ürünün bende ki aktif süresi o gün geceyi gösteriyor. O tür bir dayanağım var cihazı yanında etkinleştirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ölücüadam42
ilan bende var zaten, yanındayken de sordum. M2 dedi. Mesajlardada öyle demeye devam etti.

Ürünün seri numarasından zaten anlaşılır. Ürünün bende ki aktif süresi o gün geceyi gösteriyor. O tür bir dayanağım var cihazı yanında etkinleştirdim.
Aga yorma kendini burda bir hata yapmışsın iyice kontrol etmeyerek ama farketmez yaşını bilmiyorum ama yetişkinsen tek başına git medeni bir şekilde hallet
Polisle hallolacak bir iş değil

Bazı arkadaşlar bütün yükü sana bırakmış ama 2.el eğilten kazanır yarışması mı? Adam 2 yıl eski model tableti m2 diye vermiş

Boş yapıp engellemekte tam anadolu kurnazlığı sinir olduk gece gece😀

Gerçi karşı taraf tekinsiz biri de olabilir yani yanına birini alıp almamak sana kalmış

bir tablet için birbirinize zarar vermeyin yeter😀

Son düzenleme:
Top Bottom