2. El İphone Almak Mantıklı mı?

)ah be kardeşim neydi günahımız da böyle bir ekonomide doğduk ana babalarımız 30 40 sene sonra yapalarmış bizi :)
Post automatically merged:

Para yok işte ailemide zorlamak istemiyorum. Anca pcyi satınca alabilirim.
allah yardımcın olsun

Telefon için pc satma bence. Telefonun varmı şu an? Pc kaç tl eder?

Tamamen kullanıcıya ve kullanım şekline bağlı.

Ve kesinlikle garantisi dahi bitmiş olsa faturalı cihaz alınmalı. Şayet ileride iCloud'dan dolayı iPhone'unuz kilitlenirse o fatura sayesinde cihazı açtırabilirsiniz.
Hocam konu çok çok geçmiş biliyorum 1000 tl ye icloud kilitli iphone 7 var tertemiz kutu fatura var alınır mı bence alınır fatura ile açtırırmda stn kişi neden açtırmamış kafam ona takıldı şahsen

Hocam konu çok çok geçmiş biliyorum 1000 TL ye icloud kilitli iphone 7 var tertemiz kutu fatura var alınır mı bence alınır fatura ile açtırırmda stn kişi neden açtırmamış kafam ona takıldı şahsen
iCloud kilitli ise büyük ihtimal çalıntı ya da bit pazarından alınmış bir telefondur. Satıcı telefonu tamir ettirip, bir kutu uydurmuş olabilir.

iCloud kilitli ise büyük ihtimal çalıntı ya da bit pazarından alınmış bir telefondur. Satıcı telefonu tamir ettirip, bir kutu uydurmuş olabilir.
Fatura da var ama bilemedim muhtemeln dediğiniz gibi çalıntın insan nasıl açarım kilidi diye araştırır bilmese bile faturası var yani hertürlü kendi açardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,557
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri