allah yardımcın olsunPara yok işte ailemide zorlamak istemiyorum. Anca pcyi satınca alabilirim.
Hocam konu çok çok geçmiş biliyorum 1000 tl ye icloud kilitli iphone 7 var tertemiz kutu fatura var alınır mı bence alınır fatura ile açtırırmda stn kişi neden açtırmamış kafam ona takıldı şahsenTamamen kullanıcıya ve kullanım şekline bağlı.
Ve kesinlikle garantisi dahi bitmiş olsa faturalı cihaz alınmalı. Şayet ileride iCloud'dan dolayı iPhone'unuz kilitlenirse o fatura sayesinde cihazı açtırabilirsiniz.
iCloud kilitli ise büyük ihtimal çalıntı ya da bit pazarından alınmış bir telefondur. Satıcı telefonu tamir ettirip, bir kutu uydurmuş olabilir.Hocam konu çok çok geçmiş biliyorum 1000 TL ye icloud kilitli iphone 7 var tertemiz kutu fatura var alınır mı bence alınır fatura ile açtırırmda stn kişi neden açtırmamış kafam ona takıldı şahsen
Fatura da var ama bilemedim muhtemeln dediğiniz gibi çalıntın insan nasıl açarım kilidi diye araştırır bilmese bile faturası var yani hertürlü kendi açardıiCloud kilitli ise büyük ihtimal çalıntı ya da bit pazarından alınmış bir telefondur. Satıcı telefonu tamir ettirip, bir kutu uydurmuş olabilir.