lil musty
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
Tamam çok ağladın tıklamıyorum
Tamam çok ağladın tıklamıyorum
Diyen arkadaşın hiç insan içine çıkmayıp saygıdan bi haber olması pekiAile içi konuşmalarını burada tekrarlama.
Uza kanka cevabını aldın sen.Ne boş yapıyon be kanka dingil lafıda senin ailenin içinde geçiyor desem baya hoş olur heralde
Gayet saygılı bir insanımdır ama bu lavukların yapısı toxic. Soru soruyorum adam sadece kahkaha atıyor, kimse cevap vermeyince de kendi uğraşlarımla yanlış iş yapıp bir yerleri kırıyorum sonra adam diyor ki niye öyle yaptın şöyle yapabilirdin falan diyor. Öteki de bunu destekliyor babasıymış gibi. Valla kanser oluyorum reelde bunlar az çıkıyor da sanalda bir özgüven geliyor bunlara. Saygıdan birhaber olduğumu nereden biliyorsun? Beni tanıyor musun ki? Yoksa sadece milleti kanser etmek için foruma giren insanlara verdiğim cevaplara göre mi yargılıyorsun beni?Diyen arkadaşın hiç insan içine çıkmayıp saygıdan bi haber olması peki
Adam akıllı cevap vermezsen adam akıllı cevap almaz böyle dalga geçilirsin işte haddini bil saygılı konuş toxic de olsalar (ki değiller) saygılı konuşmak zorundasın beğenmiyorsan birsürü farklı forum var gidip o forumlara yazarsın derdini 1 kişiyi kaybettik diye koskoca forum bitecek değil yainsanlara verdiğim cevaplara göre mi yargılıyorsun beni?
Adam akıllı konuşuyorum ama saçma sapan kahkaha atıyorlar, soruma dalga geçerek soruyorla cevap veriyorlar. Yahu ben ne ile uğraşıyorum? Sen de o kadroya girdin tebrikler, onları baban gibi savunmaya devam et. Bana daha da yazma, uğraşamam sizle. Adam gibi soru soruyorum çoluk çocuk kanser ediyor hadi işinize.Adam akıllı cevap vermezsen adam akıllı cevap almaz böyle dalga geçilirsin işte haddini bil saygılı konuş toxic de olsalar (ki değiller) saygılı konuşmak zorundasın beğenmiyorsan birsürü farklı forum var gidip o forumlara yazarsın derdini 1 kişiyi kaybettik diye koskoca forum bitecek değil ya