bu daha da eski ilan :dEkran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yani şuan var rx560 arızalıymış ama 250tl bir masrafı varmış bakın belki yaptırabilirsiniz o zmn da 1200 TL fln oluyor çok daha iyi olur
Olm lan bari kaldırın sattıysanız ilanıbu daha da eski ilan :d
knk atarken bi tarihine bakOlm lan bari kaldırın sattıysanız ilanı
Hocam RX 460-560 ile aynı performansı veren bir kart. Fiyatını az daha düşürüp alabiliyorsanız tercih edebilirsiniz.@Dontaçhi önerin nedir r7 370 var yaşadığım yerde 900 TL'ye onu alayım mantıklı diyorsanız son paramı doğru kullanmam gerek
2.El GTX 1050 GDDR5 Phoenix & Aero İTX Kart bulabilirsenix RX 550'den daha fazla performans alırsınız (2-13 FPS Valorant)bütçem maksimum 1200 civarı fakat alabilirsem en yeterli 500-700 tllik bi kartsa onu almak istiyorum 7-8 ay valorant oynamak için alıyorum sistemime değiştiricem şuan param yok çok
İnşallah gönlüme göre bir sistem alırsın. Birde dolap uygulamasından bak belki uygun fiyatlı bişey bulursun.bütçem maksimum 1200 civarı fakat alabilirsem en yeterli 500-700 tllik bi kartsa onu almak istiyorum 7-8 ay valorant oynamak için alıyorum sistemime değiştiricem şuan param yok çok