Neler Yeni

2. El kayitli Full oyun icin telefon oneri

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eymen
Bütçe
12001
Surekli oyun oynuyorum ve oyun performansi benim icin onemli suanki telefonum mi 11 lite ve acikcasi cok memnun degilim bunu satip ustune koyup telefon alicam oynadigim oyunlar:pubg standoff 2 mlbb(arada sirada) brawl stars fifa mobile rocket leauge ve fortnite oynarim ancak onceligim standoff ve fortnite sadece standoffta 120 fps olsa yeter pubg de de 90 fps yeterli islemciye onem veriyorum ve ram tipine kamera 32 mp olsa bile yeterli simdiden oneren herkese tessekurler

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Surekli oyun oynuyorum ve oyun performansi benim icin onemli suanki telefonum mi 11 lite ve acikcasi cok memnun degilim bunu satip ustune koyup telefon alicam oynadigim oyunlar:pubg standoff 2 mlbb(arada sirada) brawl stars fifa mobile rocket leauge ve fortnite oynarim ancak onceligim standoff ve fortnite sadece standoffta 120 fps olsa yeter pubg de de 90 fps yeterli islemciye onem veriyorum ve ram tipine kamera 32 mp olsa bile yeterli simdiden oneren herkese tessekurler
mp kamera kalitesini belirlemez telefon önerim poco x6 pro o fiyata oyun için rakipsiz

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
bütçen 2-3 bin çıkarsa 13t veya bulursan 13t pro al kamerası da maynak iyi 120 fps zaten ayrıca 20 dk da şarj oluyor

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder
7 8 saat oyunda her telefon 40 dereceyi geçer, bu telefonda ısınıyor ama pek takmıyorsun performansı çok da etkilemiyor 120 fps isen 110 falan olursun en fazla

Top Bottom