Neler Yeni

Yardım 2. el Klavye alacağım ama satıcı iade almam diyor

The GodFather

80+ Silver
Letgodan klavye buldum satıcı ile aynı şehirde oturuyoz. Herşeyde anlaştıktan sonra eleman klavyeyi aldığında iade almam dedi. İçime kuşku düşürdü. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
2. Elde iade beklemek saçma zaten. Test edin çalışıyorsa alın

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Letgodan klavye buldum satıcı ile aynı şehirde oturuyoz. Herşeyde anlaştıktan sonra eleman klavyeyi aldığında iade almam dedi. İçime kuşku düşürdü. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız
Öncelikle merhaba, Sonuçta 2.el ürün bende şu zamana kadar tonla şey sattım, elektronik katagorisinde bende iade almıyorum mesela , test imkanın varsa test edip alınabilir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Elden mi alacaksın?
Zaten aldıktan sonra kimse iade almaz.

The GodFather

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. Elde iade beklemek saçma zaten. Test edin çalışıyorsa alın
Öncelikle merhaba, Sonuçta 2.el ürün bende şu zamana kadar tonla şey sattım bende almıyorum iade elektronik katagorisinde, test imkanın varsa test edip alınabilir.
yok zaten aklımdan iade etmek filan geçmedi bu arkadaş durduk yere iade almam dediği için klavyede bilmediğim & söylemediği bozuk bi yeri varmış gibi hissettirdi bana ondan şüpelendim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden mi alacaksın?
Zaten aldıktan sonra kimse iade almaz.
üstteki yorumumda belirttim

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
yok zaten aklımdan iade etmek filan geçmedi bu arkadaş durduk yere iade almam dediği için klavyede bilmediğim & söylemediği bozuk bi yeri varmış gibi hissettirdi bana ondan şüpelendim
Dikkatlice her yerini kontrol edin bir sorun yoksa alınabilir sonuçta klavye durduk yere kolay kolay bozulamaz

Dolar

80+ Silver
2.el ürünü kimse geri iade almaz eğer test etme imkanın varsa bakarsın

Top Bottom