Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 5 Nisan 2022 #1 Merhabalar hydra r7 klavyesini sesinden ötürü değiştirmeye karar vermiştim bugün k70 rgb mk2 buldum garantisi bitmiş fatura kutu var nelere bakmalıyım
Merhabalar hydra r7 klavyesini sesinden ötürü değiştirmeye karar vermiştim bugün k70 rgb mk2 buldum garantisi bitmiş fatura kutu var nelere bakmalıyım
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 22,017 Dahası Reaksiyon skoru 14,501 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 5 Nisan 2022 #2 Tüm tuşlar çalışıyor mu? Yay sesi var mı? Rgb’si var ise düzgün çalışıyor mu? Bazı tuşlar silinmiş olabilir, yani çok eski ise normal.
Tüm tuşlar çalışıyor mu? Yay sesi var mı? Rgb’si var ise düzgün çalışıyor mu? Bazı tuşlar silinmiş olabilir, yani çok eski ise normal.
Quepardo 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 852 Dahası Reaksiyon skoru 309 İsim Berkem Özevim 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fotoğraflarda tuş silinmesi yok rgb var tuşları da kontrol ederim yay sesi varsa ömrü azalmış mı oluyor Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Nisan 2022 Bir de ürün garantisi bittiğine göre en az 2 yıl kullanılmış tuş ömrü sorun olur mu bu üründe Son düzenleme: 5 Nisan 2022
fotoğraflarda tuş silinmesi yok rgb var tuşları da kontrol ederim yay sesi varsa ömrü azalmış mı oluyor Mesaj otomatik birleştirildi: 5 Nisan 2022 Bir de ürün garantisi bittiğine göre en az 2 yıl kullanılmış tuş ömrü sorun olur mu bu üründe