Neler Yeni

2.el kulaklıklardan hangisi iyi

posika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Akgül
Beyaz olunca ekstra ses mi geliyor ? Kendi kendine mi oynuyor?
Ben öyle bir şey demedim renk göz zevkidir dostum. Renk ile sorununuz yok ise alabilirsiniz farklı renk ama ben beyaz renk satıyorum ve beyaz renk piyasıda ortada. bu tamamen kişinin zevki ile alakalı bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Drop plus kullanıcısıyım, 380 liraya aldım. Şimdi 500'e satmam. Görüşüm bu şekilde
bir şey soracam neden bu pahalı ve hepsi aynı özelliklere sahip + onlarda rgb ışık var hepsi bundan daha şık görünüyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ahmet Aytekin
bir şey soracam neden bu pahalı ve hepsi aynı özelliklere sahip + onlarda rgb ışık var hepsi bundan daha şık görünüyor
Diğer kulaklıkları pek bilmediğimden onlara bir şey diyemem. Drop Plus'ın 7.1'i benim gözümde çok kaliteli. Ses kalitesi 7.5/10 alır bence. Mikrofon kalitesi bir kulaklığa göre 10/10'dur kesinlikle. Solocast mikrofonum var, aralarındaki farkı zor anlarsınız. Malzeme kalitesi çok hoşuma gidiyor. Tak çıkar mikrofon, 3,5 mm jack girişi, type c kulaklık girişi, dönüştürücü aparatı, hafızalı pedleri vs de kalitesini arttırıyor. Kullananlardan şikayet edenine daha rastlamadım. Fanboy değilim asla, her malın ederi vardır, bugünkü fiyatları hakkı değil, bence max 500 olmalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz
Diğer kulaklıkları pek bilmediğimden onlara bir şey diyemem. Drop Plus'ın 7.1'i benim gözümde çok kaliteli. Ses kalitesi 7.5/10 alır bence. Mikrofon kalitesi bir kulaklığa göre 10/10'dur kesinlikle. Solocast mikrofonum var, aralarındaki farkı zor anlarsınız. Malzeme kalitesi çok hoşuma gidiyor. Tak çıkar mikrofon, 3,5 mm jack girişi, type c kulaklık girişi, dönüştürücü aparatı, hafızalı pedleri vs de kalitesini arttırıyor. Kullananlardan şikayet edenine daha rastlamadım. Fanboy değilim asla, her malın ederi vardır, bugünkü fiyatları hakkı değil, bence max 500 olmalı.
Hocam telefonda kullanabiliyor mu ben hayatımda ilk defa kulaküstü kulaklık kullanıyorum ondan iyi anlamıyor

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Ahmet Aytekin
Hocam telefonda kullanabiliyor mu ben hayatımda ilk defa kulaküstü kulaklık kullanıyorum ondan iyi anlamıyor
Telefonda kullanman için gerekli kablo içinden çıkıyor. Ben kesinlikle Drop Plus almanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
İsmail aziz

mythrowib

80+ Silver
önemli değil dostum kulaklık öneresi yaptım ilandan 750 TL beyaz bana corsair siyah ve kırmızı renkte kulaklık resimlerini atmış 600 TL den beyaz olanı atmamış çakallık yapıyor aklı sıra 10 yaşındaki kardeşimiz ona yazdım
Screenshot_2022-07-12-13-18-07-037_com.sahibinden.jpg
ayrica bu forumda kimseye 10 yaşında demeye hakkın yok hatırlatayım.

Dostum yalnız renk farkı var attığın resimlerde beyaz renk göremiyorum? beyaz renk olanlarında fiyatını atsana 12 yaşındaki kardeşim benim
dostum kusura bakma ama ne fark ederki tamam renk önemli bi detay olabilir senin için ama 2.el alan biri sanmıyorum ben ille de beyaz istiyorum diye 150tl daha fazla verceğini sana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,929
Üyeler
169,636
Son üye
waitingfornothing
Top Bottom