Bu Modeli Alanlar Memnun Şikayet Duymadım, Bu Fiyata 3050ti Alıyorsun.Casper arkadaşımda var cayır cayır yanıyor normal kullanımda bile biraz geri duruyorum bu markadan
Derdim 3050ti değil başım ağrısın istemiyorum bide aklımı kurcalayan 1660ti+ryzen 7 3750 li olanı almak arkadaşlara falanda sordum alınır sıkıntı çıkmaz falan diyor laptop kullanmadım hiç masaüstü olsa sıkıntı değilBu Modeli Alanlar Memnun Şikayet Duymadım, Bu Fiyata 3050ti Alıyorsun.
Tüm modeller asus, rog strix ve zephyrus modeliBu arada 2. Modelde darboğaz sorunu var hp tahminince. Listeden çıkarsan iyi olur
3050tili 2.el laptoplar var ama benim aklımı karıştıran acaba işlemci kartı kısıp işte 1650ti li ryzen 4.nesilli asus bir pcmi yoksa lenovo,acer,casper gibi markalarmıitopya'da daha dün 1650 lenovo 5600h'lı 11500tl idi galiba.
Sık sık o fiyata düşüyor.
O yüzden hepsi pahalı 2.el 3050Ti almalısın bu bütçeye.
Sen Bilirsin.Derdim 3050ti değil başım ağrısın istemiyorum bide aklımı kurcalayan 1660ti+ryzen 7 3750 li olanı almak arkadaşlara falanda sordum alınır sıkıntı çıkmaz falan diyor laptop kullanmadım hiç masaüstü olsa sıkıntı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm modeller asus, rog strix ve zephyrus modeli
Asustan kastın rog mu tuf mı?Derdim 3050ti değil başım ağrısın istemiyorum bide aklımı kurcalayan 1660ti+ryzen 7 3750 li olanı almak arkadaşlara falanda sordum alınır sıkıntı çıkmaz falan diyor laptop kullanmadım hiç masaüstü olsa sıkıntı değil
3050tili 2.el laptoplar var ama benim aklımı karıştıran acaba işlemci kartı kısıp işte 1650ti li ryzen 4.nesilli asus bir pcmi yoksa lenovo,acer,casper gibi markalarmı
Derdim 3050ti değil başım ağrısın istemiyorum bide aklımı kurcalayan 1660ti+ryzen 7 3750 li olanı almak arkadaşlara falanda sordum alınır sıkıntı çıkmaz falan diyor laptop kullanmadım hiç masaüstü olsa sıkıntı değil
3050tili 2.el laptoplar var ama benim aklımı karıştıran acaba işlemci kartı kısıp işte 1650ti li ryzen 4.nesilli asus bir pcmi yoksa lenovo,acer,casper gibi markalarmı