Yardım 2. EL Laptop Satın Aldım Sizce Sorun Var mı ? ( Dolandırıldım mı ? )

Fatura sahteyse iki ihtimal var. Bincisi, vergiden kaçırıyor. İkincisi, çalıntı. Her iki durumda tesbit edildiğinde garanti işlemez.

cihaz çalıntı olabilir, başına dert alma iade et. Cihazını servise yolladığın an cihazından olursun.
Orijinal faturayı cumartesi günü vereceklerini söylediler bakalım. Ama cihaz iade içinde tüketici hakem heyetine başvurmam gerekir. Çünkü satıcı direk benim aldığım fiyattan geri alacağını sanmıyorum. İlan açıklamasında geri alırız ama %10 eksik şeklinde birşeyler yazıyordu sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orijinal faturayı cumartesi günü vereceklerini söylediler bakalım. Ama cihaz iade içinde tüketici hakem heyetine başvurmam gerekir. Çünkü satıcı direk benim aldığım fiyattan geri alacağını sanmıyorum. İlan açıklamasında geri alırız ama %10 eksik şeklinde birşeyler yazıyordu sanırsam.

Ekler

• ewqewqewq.webp
    ewqewqewq.webp
    31.6 KB · Hit: 18
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Dostum kesinlikle hakkın. Para vericeklerini sanmam. En iyi ihtimal iade olur gibi. Sağlam adama denk gelmişler. Keşke herkes senin gibi olsalar. Umarım her şey doğrudur da ugrastirmazlar.
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz çalıntı olabilir, başına dert alma iade et. Cihazını servise yolladığın an cihazından olursun.
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

direkt polise gidebilirsin. Çünkü THH ne yapsın faturasız cihaza.
1 tane sahte fatura 1 tanede o sahtenin orijinali var elimde bunlar yeterli olmaz mı ? Sahte olan sanki benim cihazımmış gibi gösterilmeye çalışılmış

1 tane sahte fatura 1 tanede o sahtenin orijinali var elimde bunlar yeterli olmaz mı ? Sahte olan sanki benim cihazımmış gibi gösterilmeye çalışılmış
Ürün ile eşleşmediği için thh ne yapsın ?

Geri