Alihanyilmaz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 948
Fatura sahteyse iki ihtimal var. Bincisi, vergiden kaçırıyor. İkincisi, çalıntı. Her iki durumda tesbit edildiğinde garanti işlemez.
cihaz çalıntı olabilir, başına dert alma iade et. Cihazını servise yolladığın an cihazından olursun.Sizce ne yapmalıyım ?
Orijinal faturayı cumartesi günü vereceklerini söylediler bakalım. Ama cihaz iade içinde tüketici hakem heyetine başvurmam gerekir. Çünkü satıcı direk benim aldığım fiyattan geri alacağını sanmıyorum. İlan açıklamasında geri alırız ama %10 eksik şeklinde birşeyler yazıyordu sanırsam.cihaz çalıntı olabilir, başına dert alma iade et. Cihazını servise yolladığın an cihazından olursun.
Orijinal faturayı cumartesi günü vereceklerini söylediler bakalım. Ama cihaz iade içinde tüketici hakem heyetine başvurmam gerekir. Çünkü satıcı direk benim aldığım fiyattan geri alacağını sanmıyorum. İlan açıklamasında geri alırız ama %10 eksik şeklinde birşeyler yazıyordu sanırsam.
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdidenDostum kesinlikle hakkın. Para vericeklerini sanmam. En iyi ihtimal iade olur gibi. Sağlam adama denk gelmişler. Keşke herkes senin gibi olsalar. Umarım her şey doğrudur da ugrastirmazlar.
Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdidencihaz çalıntı olabilir, başına dert alma iade et. Cihazını servise yolladığın an cihazından olursun.
direkt polise gidebilirsin. Çünkü THH ne yapsın faturasız cihaza.Ama cihaz iade içinde tüketici hakem heyetine başvurmam gerekir.
1 tane sahte fatura 1 tanede o sahtenin orijinali var elimde bunlar yeterli olmaz mı ? Sahte olan sanki benim cihazımmış gibi gösterilmeye çalışılmışdirekt polise gidebilirsin. Çünkü THH ne yapsın faturasız cihaza.
Ürün ile eşleşmediği için thh ne yapsın ?1 tane sahte fatura 1 tanede o sahtenin orijinali var elimde bunlar yeterli olmaz mı ? Sahte olan sanki benim cihazımmış gibi gösterilmeye çalışılmış