Yardım 2.El Logitech Direksiyon Alıyorum Nelere Dikkat Etmeliyim?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
Arkadaşlar merhaba olduğum şehirde 8700₺’ye LOGITECH G29 + SHIFTER şeklinde set buldum, ilana koyan kişi ürünün çok temiz oldugunu hiçbir deformesinin olmadıgını soyledi asıl fiyatı 9500dü pazarlık istedim 8700e anlaştık fiyat çok iyi geldi bana ama size de sormak istedim tavsiyeleriniz nelerdir satan kişi istediğiniz gibi gelip deneyebilirsiniz dedi. KUTU FATURA GARANTİ YOK. Ürün açıklaması şöyle:
8ab54dac-ecc4-41be-b3b5-7d76b1bb04d6.webp

Ben de yeni aldım , ilk takarken kalibrasyon hareketinde sorun olup olmadığına dikkat edin , ani çevirmelerde vurma olmaması gerekli , hafif bir kayış sesi çıkabiliyo o g29 un kroniği , birde hassasiyet oranı fazla olduğunda bazıları sorun çıkarabiliyor , yüksek hassasiyet ayarında da test edin başka da bir şeye gerek yok

şahsen garantisize bu kadar para vermezdim garantili vardı en son baktığımda 9k civarına

şahsen garantisize bu kadar para vermezdim garantili vardı en son baktığımda 9k civarına
Hocam garantili varsa çok iyi olur gerçekten 9 bin lira bandında, fazla bütçem yok 7/24 pc başında ETS 2 oynuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de yeni aldım , ilk takarken kalibrasyon hareketinde sorun olup olmadığına dikkat edin , ani çevirmelerde vurma olmaması gerekli , hafif bir kayış sesi çıkabiliyo o g29 un kroniği , birde hassasiyet oranı fazla olduğunda bazıları sorun çıkarabiliyor , yüksek hassasiyet ayarında da test edin başka da bir şeye gerek yok
Dişli sesi sanırım tüm G29 larda kronik hocam, satıcı ürün çok temiz diyor.

Linki var mıdır hocam sıfırları 15 bin liradan başlıyor baktığımda

Hocam garantili varsa çok iyi olur gerçekten 9 bin lira bandında, fazla bütçem yok 7/24 pc başında ETS 2 oynuyorum

Dişli sesi sanırım tüm G29 larda kronik hocam, satıcı ürün çok temiz diyor.

Linki var mıdır hocam sıfırları 15 bin liradan başlıyor baktığımda
ben 1 yıl garantili 10.5a aldım , gördüğüm kadarıyla garantisizler 9 - 10 , garantililer 11 - 12 civarındaydı

ben 1 yıl garantili 10.5a aldım , gördüğüm kadarıyla garantisizler 9 - 10 , garantililer 11 - 12 civarındaydı
Garantisiz almak sorun yaratır mı hocam ürün temiz gözüküyor kutusu varmış evdekiler atmış çöpe fatura garanti yok

çok da sorun olmaz fiyat uygunsa alınabilir , ben kafa rahat olması açısından öyle aldım
Hocam bende garantili almak isterim ancak ne yazık ki bütçem yok zaten benim alacağımda da sorun yok gibi gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,721
Üyeler
183,461
Son üye
zleaN
Geri