2 inci el logitech g27 almak istiyom nelere dikkat etmem lazım

İntel.

80+
Reaksiyon skoru
42
2 inci el logitech g27 almak istiyom ama nelere dikkat etmem lazım g29 düşündüm 2 inci el ama oyuncak gibi duruyo gözümde her yerinde tuş var o yüzden g27 zaten pek bi fark yok motoru filan aynıymış tek sıkıntı hor kulanılmamış olması ve nelere dikkat etmem tavsiyeleriniz neler?

2 inci el logitech g27 almak istiyom ama nelere dikkat etmem lazım g29 düşündüm 2 inci el ama oyuncak gibi duruyo gözümde her yerinde tuş var o yüzden g27 zaten pek bi fark yok motoru filan aynıymış tek sıkıntı hor kulanılmamış olması ve nelere dikkat etmem tavsiyeleriniz neler?
G27 dedigimiz kol tarihi eser. Temizini bulmanız imkansız. 500k km araba almakla eşdeğer olacaktır. Giriş seviye olarak g29 çok daha başarılı.

G27 dedigimiz kol tarihi eser. Temizini bulmanız imkansız. 500k km araba almakla eşdeğer olacaktır. Giriş seviye olarak g29 çok daha başarılı.
çoğu videolarına bakıyom gayet güzel bi direksiyon bence temizi bulunur illa

g27 çok şık ve güzel bana da çok hoş geliyordu ama temizini bulmak gerçekten zor ya da tamirsizini çoğu ürün belki 5 kere el değiştirmiştir çünkü bu cihazlar bi hevesle alınıyor ve sonra yüzüne bakılmıyor bende 6 ay önce sıfır g29 aldım ilk bir kaç hafta güzel ama şuan ayda 2 3 defa anca kullanıyorum, neyse sadede gelirsem g29 da çok tuş gözüküyor olabilir ama gerçekten çok kullanışlı oluyor direksiyondan kalkıp klavyeye uzanmak çok yorucu olabiliyor. tavsiyem g29 almanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,640
Üyeler
183,150
Son üye
Üzeyir12
Geri