2. El mi sıfır set mi arada kaldım

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar elimde 2 adet gaming leptop var (4060,3070ti) ikiside 32 ramli
Ama evde setle oynamak istiyorum
0 ekran +kasa 45 i bulacak gibi
(https://www.incehesap.com/crimson-infinity-tavsiye-sistem-fiyati-81923/)
Bu kasayı 32 tam yapacaktım + ekran 7-8k

Bir düşündüm ve oynadığım oyunlar pubg ve cs eğer bu ikisini oynatan güzel bir ikinci el bulursam (daha düşük fiyatlı) onu da değerlendirebileceğimi fark ettim
İstanbul pendikteyim 2. El setlere veya kasalara talibim eğer sahibindende gördüğünüz varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim ben bu zamana kadar hep leptop aldım ve bu terimler bana çok farklı geliyor
Teşekkür ederim

Elinizdeki laptoplar fena değil. Sırf pubg cs için sıfır kasa almak 2 tane gaming laptop varken gereksiz. Pubg cs zaten fazla sistem gerektiren oyunlar değil. Monitör dahil 2. elden 20-25k ya çözersiniz. Am4 sistemler gayet fp. 32gb ram e ihtiyaç yok

Elinizdeki laptoplar fena değil. Sırf pubg cs için sıfır kasa almak 2 tane gaming laptop varken gereksiz. Pubg cs zaten fazla sistem gerektiren oyunlar değil. Monitör dahil 2. elden 20-25k ya çözersiniz. Am4 sistemler gayet fp. 32gb ram e ihtiyaç yok
Bu rakama çözmek bana gayet makul olur amacım bu zaten yüksek rakamlara gerek yok gözüyle bakıyorum ama sahibindende 2. El piyasasından çok anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığın sistem çok iyi
Kasımı bekliyorum son 2 gün sonra indirim gelecek diye umuyorum 3-5 ne vurursak kârdır

Bu rakama çözmek bana gayet makul olur amacım bu zaten yüksek rakamlara gerek yok gözüyle bakıyorum ama sahibindende 2. El piyasasından çok anlamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasımı bekliyorum son 2 gün sonra indirim gelecek diye umuyorum 3-5 ne vurursak kârdır
Kasımdan herkes çok umutlu da bu sistemden daha iyisini geleceğini pek sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,177
Üyeler
183,712
Son üye
felixis
Geri