2. El Aldığım RTX 3050 Hotspotta 105 dereceyi görüyor

Arkadaşlar bir risk alıp söktüm ekran kartını pedlere hiç dokunmadan thermalright t7 macunu sürdüm ve kıyıda köşedeki tozları fırçayla temizledim. Risk almak istedim çünkü bu fiyata bu kadar temiz ekran kartı bulamayacağımı düşünüyorum. Eh bir de bayramdı kargoydu falan beklemekle uğraşmak istemedim. Daha sonra ped alıp daha kaliteli bir macunla yeniden bakım yapabilirim.
Sonuçlar aşağıda yorumlarınız neler? :)

Ekler

• öncesi.webp
    öncesi.webp
    158.5 KB · Hit: 30
  • sonrası.webp
    sonrası.webp
    123.5 KB · Hit: 30
Gene de biraz yüksek gibi ama sıkıntı olmaz 79 dereceden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bir risk alıp söktüm ekran kartını pedlere hiç dokunmadan thermalright t7 macunu sürdüm ve kıyıda köşedeki tozları fırçayla temizledim. Risk almak istedim çünkü bu fiyata bu kadar temiz ekran kartı bulamayacağımı düşünüyorum. Eh bir de bayramdı kargoydu falan beklemekle uğraşmak istemedim. Daha sonra ped alıp daha kaliteli bir macunla yeniden bakım yapabilirim.
Hocam acaba vramler için sensör var mı vramler ne kadar ısınıyor

Fanlar %93 79 derece, temmuz ağustosta %100 fan 85-90 görür. Hem çok sıcak hem kafa şişirir

gigabyte'ıb giriş seviyesi modelleri genel olarak soğutma performansı iyi ürünler değil. 4060 da alsanız onlarda diğer markalara göre sıcak.

Şu vidyoya bir bakın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,199
Üyeler
183,396
Son üye
eness3556
Geri