Çözüldü✓ 2. El Monitör AOC 27g2sp iyi mi?

Fps oynamıyorum çok zaten ilk pcim ama herhangi bir sorun yaşatmadı dimi olü piksel ışık sızması ghosting gibi. Kaç ay oldu veya yıl alalı. Aynı model mi bide
knk tam 2 yıl olmuş 2023 ağustos siparişim 5k ya almışım herhangi bir sıkıntı ölü piksel görmedim ghosting vs yok ama sırf senin için eve geçince yeniden bir kontrol sağlayacağım rahat bir monitör zaten istediğin gibi ekranı oynatabiliyorsun yukarı aşşağı sağa sola dik kullan sana kalmış ilk başlarda göz yoruyordu sonradan alıştım sanırım gece vaktinde odamda otururken karanlık odayı google açtığımda resmen aydınlatıyor :D

knk tam 2 yıl olmuş 2023 ağustos siparişim 5k ya almışım herhangi bir sıkıntı ölü piksel görmedim ghosting vs yok ama sırf senin için eve geçince yeniden bir kontrol sağlayacağım rahat bir monitör zaten istediğin gibi ekranı oynatabiliyorsun yukarı aşşağı sağa sola dik kullan sana kalmış ilk başlarda göz yoruyordu sonradan alıştım sanırım gece vaktinde odamda otururken karanlık odayı google açtığımda resmen aydınlatıyor :D
Valal çok iyi olur panel sorunu fln var dediler içime kurt düştü her şeyi tam almışken birdaha uğraşmak çok istemiyordum.

ama 27 inç mi 24 mü bilemedim o sana kalmış ben indirimde buldum o yüzden 27 aldım pişman değilim ama 24 olsa da olurmuş diyorum
Fps oyunları oynamıyorum daha çok co op oyunlar veya hikaye oyunları onun için 27 den bir şey olmaz

Peki bu her monitöründemi var yoksa bazı satılanlardamı denk geliniyor. Biraz baktım her monitörde yok sanırım. Birde garantisi devam ediyor amazondan diğer forumlara baktım sorunsuz iade etmiş biri birde renk ayarı fln diyorlar onu nasıl yapıcam.
Merhaba sizdekinin 24 inç hali vardı bende

panel arızalarıyla meshur aoc maalesef.

ayrıca işlem uzun sürüyor. aocnin tr garanti merkezine gidiyor ve adamlar birdaha eposta üzerinden bir şey göndermek yerine mektup şeklinde yolluyorlar evinize iade makbuzunu. onuda amazona gönderdiğimde ki kapanmalarına 30 dk falan kalmıştı paramı karta iade ettiler 1 hafta içinde. amazon sorun değil ama aocnin servisinden gelecek cevap uzun sürebiliyor ben adamları cok darladığım için 3.hafta geri dönüş aldım bazıları 1 ila 3 ayda anca cevap almış

ayrıca işlem uzun sürüyor. aocnin tr garanti merkezine gidiyor ve adamlar birdaha eposta üzerinden bir şey göndermek yerine mektup şeklinde yolluyorlar evinize iade makbuzunu. onuda amazona gönderdiğimde ki kapanmalarına 30 dk falan kalmıştı paramı karta iade ettiler 1 hafta içinde. amazon sorun değil ama aocnin servisinden gelecek cevap uzun sürebiliyor ben adamları cok darladığım için 3.hafta geri dönüş aldım bazıları 1 ila 3 ayda anca cevap almış
yani ben 2 senedir bir sorun yaşamadım ama bilmiyorum inç farkından mıdır ama yine de aynı paneli kullanıyorlar

yani ben 2 senedir bir sorun yaşamadım ama bilmiyorum inç farkından mıdır ama yine de aynı paneli kullanıyorlar
Hayır bazıları yaşasmıyor cünkü arkadaşımdada aynı monitör var gta5 oynuyorduk aynı durumda aynı şartlarda benimki cortladı tamamen şans işi ama iyi ki bozuldu daha iyi bir monitöre ucuza geçtim o zamanki indirimlerle

Bunun AOC ile alakası yok. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

Temiz kullanıyodunuz dimi temiz kullanıcam ben öyle çok oynatmıcam yerinden, ama yinede bir şey olurmu

Bunun AOC ile alakası yok. O monitörde kullanılan panel kronik sorunlu. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
sadece aoc geçiriyor demedim ki en cok aocnin fp monitörlerinde oluyo bu sorun

Geri