Bende aynı durumdayım şu an. 2. El alacam sıfırlar pahalı diye. Daha önce 2. El teknolojik alet almadım. Kaba inceleme yapacaksan şunu söyleyebilirim pc nin her tuşuna bas zor giren takılan var mı varsa çok rahatsız ediyorMerhabalar daha önce hiç laptop kullanmadım. Adamla kadıköyde bulusucaz orda ki monster bayisinde ürüne baktırma şansım varmı bide nelere dikkat etmeliyim not: ürünün 10 temmuz 2022 kadar garantisi varmis.
klavyesini kontrol et basmayan tuş varmı menteşelerini kontrol et kırık darbeli parçası varmı .Merhabalar daha önce hiç laptop kullanmadım. Adamla kadıköyde bulusucaz orda ki monster bayisinde ürüne baktırma şansım varmı bide nelere dikkat etmeliyim not: ürünün 10 temmuz 2022 kadar garantisi varmis.
çalıştır kullan sıkıntı varmı açılış hızına bak bataryası sağlıklımı ne kadar gidiyor sıfırına göre.Merhabalar daha önce hiç laptop kullanmadım. Adamla kadıköyde bulusucaz orda ki monster bayisinde ürüne baktırma şansım varmı bide nelere dikkat etmeliyim not: ürünün 10 temmuz 2022 kadar garantisi varmis.
ürün halen garanti kapsamındamı ona da dikkat et garanti dışıda kalmış olabilir.klavyesini kontrol et basmayan tuş varmı menteşelerini kontrol et kırık darbeli parçası varmı .
Mesaj otomatik birleştirildi:
çalıştır kullan sıkıntı varmı açılış hızına bak bataryası sağlıklımı ne kadar gidiyor sıfırına göre.
9500₺Monster ve Casperlardan uzak dur şiddetle öneririm casperlar monsterlardan nispeten daha iyi fakat alınmaz düşük bütçe haricinde ne kadar bütçeniz var?
Nerede ikamet ediyorsun?9500₺
İstanbul/PendikNerede ikamet ediyorsun?