Neler Yeni

Yardım 2. El monster laptop satın alıcam nelere dikkat etmeliyim.

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
Merhabalar daha önce hiç laptop kullanmadım. Adamla kadıköyde bulusucaz orda ki monster bayisinde ürüne baktırma şansım varmı bide nelere dikkat etmeliyim not: ürünün 10 temmuz 2022 kadar garantisi varmis.

Mhmmd.19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Unatoğlu
Instagram
mhmmdnt34
Merhabalar daha önce hiç laptop kullanmadım. Adamla kadıköyde bulusucaz orda ki monster bayisinde ürüne baktırma şansım varmı bide nelere dikkat etmeliyim not: ürünün 10 temmuz 2022 kadar garantisi varmis.
Bende aynı durumdayım şu an. 2. El alacam sıfırlar pahalı diye. Daha önce 2. El teknolojik alet almadım. Kaba inceleme yapacaksan şunu söyleyebilirim pc nin her tuşuna bas zor giren takılan var mı varsa çok rahatsız ediyor

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
klavyesini kontrol et basmayan tuş varmı menteşelerini kontrol et kırık darbeli parçası varmı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalıştır kullan sıkıntı varmı açılış hızına bak bataryası sağlıklımı ne kadar gidiyor sıfırına göre.

SssFrenz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak
Batarya sağlığı stress testi hdd ssd sağlığı cpu testi gibi şeylere bakmanı öneririm

Enes_dmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Enes DEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Gaming pc
klavyesini kontrol et basmayan tuş varmı menteşelerini kontrol et kırık darbeli parçası varmı .
Mesaj otomatik birleştirildi:

çalıştır kullan sıkıntı varmı açılış hızına bak bataryası sağlıklımı ne kadar gidiyor sıfırına göre.
ürün halen garanti kapsamındamı ona da dikkat et garanti dışıda kalmış olabilir.

Musa Dinç

80+ Bronze
Monster ve Casperlardan uzak dur şiddetle öneririm casperlar monsterlardan nispeten daha iyi fakat alınmaz düşük bütçe haricinde ne kadar bütçeniz var?

Musa Dinç

80+ Bronze
Top Bottom