Garantisi kutusu var mı diye bak. Elden alacaksan deneme şansın olmayabilir. Almadan önce gamepad sağlam çalışılıyor mu diye test videosu isteyebilirsin.Açıkçası dolandırılmak istemiyorum.
Garantisi kutusu var mı diye bak. Elden alacaksan deneme şansın olmayabilir. Almadan önce gamepad sağlam çalışılıyor mu diye test videosu isteyebilirsin.
Sanırım daha önce içi açılmış mı diye bakmak da gerekiyormuş, arkasında renkli bir bant falan varmış doğru mudur? Onu nasıl test edeceğim?garantisini microsoft üzerinden kontrol et , kumandanın ve xboxun seri numaraları aynı mı kontrol et . Deneme şansın yoksa güncel tarihli oyun testi iste en az 3 dklık . Ben ilk başta 2.el alayım dedim almaz olaydım uzun uğraşlar sonucu paramı geri aldım . Sonrasında bu bilgileri öğrendikten sonra aldım sıkıntı çıkmadı.
XSS görsellerine baktım da güvenlik banti göremedim.Sanırım daha önce içi açılmış mı diye bakmak da gerekiyormuş, arkasında renkli bir bant falan varmış doğru mudur? Onu nasıl test edeceğim?
XSS görsellerine baktım da güvenlik banti göremedim.
Son olarak, adam bana konsolu içindeki hesapla birlikte satarsa atmam gereken adımlar neler? Hesabı nasıl üstüme alacağım?garantisini microsoft üzerinden kontrol et , kumandanın ve xboxun seri numaraları aynı mı kontrol et . Deneme şansın yoksa güncel tarihli oyun testi iste en az 3 dklık . Ben ilk başta 2.el alayım dedim almaz olaydım uzun uğraşlar sonucu paramı geri aldım . Sonrasında bu bilgileri öğrendikten sonra aldım sıkıntı çıkmadı.
sıfırlayınca gidiyor zaten telefondaki google gbi düşünSon olarak, adam bana konsolu içindeki hesapla birlikte satarsa atmam gereken adımlar neler? Hesabı nasıl üstüme alacağım?
bunu bilmiyorumSanırım daha önce içi açılmış mı diye bakmak da gerekiyormuş, arkasında renkli bir bant falan varmış doğru mudur? Onu nasıl test edeceğim?