2. el oyun konsolu(Xbox Series S) alırken nelere dikkat edilmeli?

Açıkçası dolandırılmak istemiyorum.
Garantisi kutusu var mı diye bak. Elden alacaksan deneme şansın olmayabilir. Almadan önce gamepad sağlam çalışılıyor mu diye test videosu isteyebilirsin.

garantisini microsoft üzerinden kontrol et , kumandanın ve xboxun seri numaraları aynı mı kontrol et . Deneme şansın yoksa güncel tarihli oyun testi iste en az 3 dklık . Ben ilk başta 2.el alayım dedim almaz olaydım uzun uğraşlar sonucu paramı geri aldım . Sonrasında bu bilgileri öğrendikten sonra aldım sıkıntı çıkmadı.

Garantisi kutusu var mı diye bak. Elden alacaksan deneme şansın olmayabilir. Almadan önce gamepad sağlam çalışılıyor mu diye test videosu isteyebilirsin.
garantisini microsoft üzerinden kontrol et , kumandanın ve xboxun seri numaraları aynı mı kontrol et . Deneme şansın yoksa güncel tarihli oyun testi iste en az 3 dklık . Ben ilk başta 2.el alayım dedim almaz olaydım uzun uğraşlar sonucu paramı geri aldım . Sonrasında bu bilgileri öğrendikten sonra aldım sıkıntı çıkmadı.
Sanırım daha önce içi açılmış mı diye bakmak da gerekiyormuş, arkasında renkli bir bant falan varmış doğru mudur? Onu nasıl test edeceğim?

Sanırım daha önce içi açılmış mı diye bakmak da gerekiyormuş, arkasında renkli bir bant falan varmış doğru mudur? Onu nasıl test edeceğim?
XSS görsellerine baktım da güvenlik banti göremedim.

XSS görsellerine baktım da güvenlik banti göremedim.
Son olarak, adam bana konsolu içindeki hesapla birlikte satarsa atmam gereken adımlar neler? Hesabı nasıl üstüme alacağım?

2. el konsol elden alınmalı. Konsollar kapalı kutu olduğu için bir çok hile yapılabiliyor.

Son olarak, adam bana konsolu içindeki hesapla birlikte satarsa atmam gereken adımlar neler? Hesabı nasıl üstüme alacağım?
sıfırlayınca gidiyor zaten telefondaki google gbi düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu bilmiyorum

Öncelikle adamdan oyun oynarken test videosu iste ben satarken sattığım kişiye atmıştım kolun çalışıp çalışmadığa dair videoda isteyebilirsin ve kesinlikle elden teslim almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,301
Üyeler
174,114
Son üye
mercynel
Geri