Neler Yeni

2. El Pc Satamama Sorunu

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
8k ya 1660 süperli sistem satıldı geçen gün 6kydı galiba foruma özel geldi ekran kartlı ha sizinkinin içinde ekipmanlar varsa bilemem
Kampanyalı sistemler hiçbir zaman 2. El sitelerindeki fiyatları etkilemez şuan 2. El Sitelerinde 10k fiyat bandında 1660s li bir sistem bulabilir misiniz? Emin olun ki çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el piyasasında alıcıyı cezbetmek için diğer satıcılardan ayırt edilmen gerekiyor buda şöyle olur ilanın güzel anlaşır çekici durması gerekiyor yani öyle başlığa Apu Sistem oyun bilgisayarı vs yazarak olmaz doğru kelimeler doğru alıcıyı çeker resimleri güzel olması lazım he birde RGB vs renkli bir görüntu Bir tık daha çekici oluyor ne kadar alakasız olsada ilgi çekiyor bununla birlikte fiyat en önemli konu fiyatının iyi olması lazım öyle çok yüksek rakamlara zaten gitmez ne yüksek ne düşük olması lazım bir Apu sistem ne kadar güçlü olursa olsun sonuçta ekran kartı yok diğer PC lere göre daha düşük alıcıya sahip bunun yüzünden Uygun fiyatla satışa sunman lazım
Anladım hocam tavsiyeleriniz için sağolun.

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Çok para istiyorsun çünkü. Ben Halihazırda sıfır 6500xt ekran kartlı sisteme 7000 istiyorum. Sen apu sisteme 7500 istiyorsun

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
İkinci el de satıcılar çok saçma ilanlar koymaya başladı. 1050ti 7. nesil sistemlere 12k isteyenler ile doldu taştı. İlanını silip tekrar yükleyebilirsin tarih ile sıralamalarda öne çıkarsın belki daha çok kişi görebilir.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Kampanyalı sistemler hiçbir zaman 2. El sitelerindeki fiyatları etkilemez şuan 2. El Sitelerinde 10k fiyat bandında 1660s li bir sistem bulabilir misiniz? Emin olun ki çok zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam tavsiyeleriniz için sağolun.
Kampanya beklerler ben neden pahalıya alayım biraz bekler kampanyalı sistem alırım alacak olsam.

duch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ömer Peker
8bin TL tutuyor peki suan 8bine ben 5600g apu sistem alırım diyen bir kişi var mi bu forumda? demekki ederi o değilmiş
Aynı fikirdeyim, ikinci elin ürünün fiyatını sıfır piyasası değil alıcı kitlesi belirliyor. Senin sistemine 10k veren biri çıktığında çok iyi ancak 3k fiyat bile veren kimse çıkmazsa ne kadar indirsen boş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom