Neden 2. El Al alıyorsunuz bu fiyata sıfır pcler var
hocam benım arkadaş intel Pentium gold kullanıcısı 8 yıldır kullanıyor , B450 Dayanır hocam bi 9 sene felan.. tabii temiz kullanırsan.2.el PC alacağım 4000tl bandında yardımcı olabilecek varmi nelere dikkat edebilirim hangi parçaları kullanmam gerekli b450 anakartlar kaç sene idare eder acaba
Sıfır almak daha mantıklıDaha fazla fps ve performans istiyordur belki?
Sıfırda olur 4000tl bandında uzun süre götürecek bir sistem sadeceNeden 2. El Al alıyorsunuz bu fiyata sıfır pcler var
Amd sistem düşünüyorum fiyattan dolayı önerebileceğiniz sistemler varmı acabahocam benım arkadaş intel Pentium gold kullanıcısı 8 yıldır kullanıyor , B450 Dayanır hocam bi 9 sene felan.. tabii temiz kullanırsan.
Ekran kartı Miningli olabilir.
hocam ben pek ikinci elle ilgilenen insan değilim , sahibinden, oyuncumarketten bakabilirsiniz. Letgoda bazen oluyor . ama benim önerim hep sıfırdır. En güvenlisi.Sıfırda olur 4000tl bandında uzun süre götürecek bir sistem sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd sistem düşünüyorum fiyattan dolayı önerebileceğiniz sistemler varmı acaba
Valla sıfırda olabilir ama imkan meselesihocam ben pek ikinci elle ilgilenen insan değilim , sahibinden, oyuncumarketten bakabilirsiniz. Letgoda bazen oluyor . ama benim önerim hep sıfırdır. En güvenlisi.
Sıfır almak daha mantıklı
Ryzen 5 2600Sıfırda olur 4000tl bandında uzun süre götürecek bir sistem sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amd sistem düşünüyorum fiyattan dolayı önerebileceğiniz sistemler varmı acaba
geride kalabılır tabii , ama Güvenilir ve Hocam garantileri var , ikinci elde çoğuda garanti bitmiş . bide sıfır uğraştırmıyor.Olabilir ama 2.el alırsa daha iyi bilgisayar bileşenleri alabilir tabi ki sıfır almakta iyidir ama performans bakımından biraz geri kalır istiyorsa sıfırda alabilir