Neler Yeni

2. El Piyasa Katilleri

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Her gün bu şakşakcıları görüyorum, bu konuyu bunlar gibik olmamanız için açıyorum. Ticaret ürünü sıfır parkende satıcıdan alıp üstüne kar koyarak satmak değildir! Bozuk kartı sağlam fiyatına koymak değildir. Bu pilotlar yüzünden kimse adam gibi sistem dizemiyor adam A320 anakartını 300 TL'ye satacak başka ilanlara bakınca 400 TL gibi komik fiyatlarını görüp fiyatı 300'den 400'e çekiyor piyasada adam gibi fiyatlandırma yapın, adam gibi ürün satın.

Sizi bir kaç bunun gibi arkadaş ile tanıştırayım...

Veee son olarak bomba ürün;

sondaki efsane ıgndıhjflhmfoj

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
:D geçenlerde bi arkadaşa ryzen 3600 sattım. çocuk abi a320 anakartım var b450 alıcam dedi. şimdiden sonrasını iyi okuyun .

Arkadaş anakartını vatandan almış ve faturalı. bende 3100 işlemci kullanacağım için sistem biraz daha uygun olsun diye a320 yi alayım dedim.

Çocuğa dedimki- Kardeşim ben sana indirimden 499 liraya b450 alayım. senin a320 ile takas edelim. Ben anakartı açmadan sana teslim edeyim.
Arkadaşlar aklımdaki fiyatta çoğun anakartını 330 sayarım 170 lirada üstüne alırım. onunda benimde işim görülsün.

Dediki abi ben çok anlamadım. bi abim var siz onunla konuşun... Olur dedim aradılar beni

Telefondaki zeki arkadaşım nasıl anlaşacaksınız dedi....
Aynısını anlattım dedimki bak o a320 anakart şu anda 478 lira benim sana vereceğim kart indirimsiz 550 lira ama ben 499 a alırım.
sizinki ikinci el 330 sayarım bana 170 lira verin anlaşalım.

Adam direk şunu söyledi.

Gardaş buda sıfır sayılır senin anakarttan bi farkı yok bunun. çocuk sana 20 lira versin anlaşın. :D a320 nin üstüne 20 lira verip bendeki b450 yi alıcak.
Dedimki abicim fark yoksa çocuk neden 450 serisi istiyor. siz baya zekisiniz benim ticaretim size uymaz dedim ve kapattım.

Çocuğada- abicim ben sıfır işlemci internette 1870 lirayken sana 1700 liraya sattım. bunu ***** olduğum için değil ticarette aç gözlü olmadığım için yaptım. tavrınız çok yanlış ayıp ettiniz dedim.
Çocuk- Abi anakrtın bi farkı yokki diye hala ısrar ediyordu en son

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
:D geçenlerde bi arkadaşa ryzen 3600 sattım. çocuk abi a320 anakartım var b450 alıcam dedi. şimdiden sonrasını iyi okuyun .

Arkadaş anakartını vatandan almış ve faturalı. bende 3100 işlemci kullanacağım için sistem biraz daha uygun olsun diye a320 yi alayım dedim.

Çocuğa dedimki- Kardeşim ben sana indirimden 499 liraya b450 alayım. senin a320 ile takas edelim. Ben anakartı açmadan sana teslim edeyim.
Arkadaşlar aklımdaki fiyatta çoğun anakartını 330 sayarım 170 lirada üstüne alırım. onunda benimde işim görülsün.

Dediki abi ben çok anlamadım. bi abim var siz onunla konuşun... Olur dedim aradılar beni

Telefondaki zeki arkadaşım nasıl anlaşacaksınız dedi....
Aynısını anlattım dedimki bak o a320 anakart şu anda 478 lira benim sana vereceğim kart indirimsiz 550 lira ama ben 499 a alırım.
sizinki ikinci el 330 sayarım bana 170 lira verin anlaşalım.

Adam direk şunu söyledi.

Gardaş buda sıfır sayılır senin anakarttan bi farkı yok bunun. çocuk sana 20 lira versin anlaşın. :D a320 nin üstüne 20 lira verip bendeki b450 yi alıcak.
Dedimki abicim fark yoksa çocuk neden 450 serisi istiyor. siz baya zekisiniz benim ticaretim size uymaz dedim ve kapattım.

Çocuğada- abicim ben sıfır işlemci internette 1870 lirayken sana 1700 liraya sattım. bunu ***** olduğum için değil ticarette aç gözlü olmadığım için yaptım. tavrınız çok yanlış ayıp ettiniz dedim.
Çocuk- Abi anakrtın bi farkı yokki diye hala ısrar ediyordu en son
KAYSERİLİ ALLERT!!!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom