Neler Yeni

2. El Piyasasın'dan Komik Görüntüler Sizlerle!!!

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Umarım 6K'dan aşağı satmıyordur piyasası şuan 10-11K civarı.
Şuan ekran kartı piyasası etherum dan hızlı yükseliyor ax önxe 6500 olan kart favorilerimde 500 tl zamlandı ve şuan 4k lık rx5700xt ler bazı satıcılarda 10k üstü abi bunlara bir an önce çözüm bulunması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kredi borcum vardı diye üzülerek sattım. 5kya rx 5600 xt asus tuf 3 oc evo
sizin sisteminize ait kart idi. ucuza bile gitti
Cidden bu piyasa düştüğünden apartmanda ki her bir aile ferdim için ekran kartı alıcam illa yükselicek bu kripto o ara satıcam direkt

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Fırsatçı bir millet, yine de suç onlarda değil pandemide. Millet evine kapanınca ne yapacağını şaşırmış herhalde. Bir de mining tuzu biberi oldu bu piyasanın.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Fırsatçı bir millet, yine de suç onlarda değil pandemide. Millet evine kapanınca ne yapacağını şaşırmış herhalde. Bir de mining tuzu biberi oldu bu piyasanın.
aynen öyle oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
samet ocak
abi benim konum çok acil konuma bakabilirmisin tşk...

NemesisPlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
samed
Merhabalar arkadaşlar bugün'lerde sahibinde çok fazla satıcı var ve fahiş fiyatlarla satıyor bildiğiniz gibi bende bunlardan bir konu açmak istedim. Konu şöyle aslında sahibinden'de satılan elektronik parçaların böyle gözüme çarpan fiyatlarını sizlerle paylaşarak bilgilendirmeye çalışıcam ve kendi şahsi fikirlerimi gözlemlerimi sizlere sunucam. Sizde kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlara yazarsanız sevinirim

İlan 1
İlan açıklaması
Alıntıyı görüntüle
Ekran kart'ı ise bu
Alıntıyı görüntüle

İlan Hakkında görüşlerim : Kart görmüş olduğunuz gibi temiz ve ilan sahibinin test istediğimde yollamadı bir şüphelendim fakat get açabiliyor buda güvenilir olabiliceğinin göstergesi olabilir (benim şahsi fikrim tamamıyla) alınır mı diye sorarsanız 2600 TL olan bir kart'a 7k vermem

İlan 2

İlan açıklaması
Alıntıyı görüntüle
Ekran kart'ı ise bu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlan Hakkında görüşlerim : Kart görmüş olduğunuz gibi temiz ve ilan sahibinin test istediğimde hiçbir sorun olmadan yollayabilceğini söylüyor fakat şuan cidden 2.el piyasasında 6500 gibi bir fiyat buna koymanın hiçbir manası olamaz fakat onlarda farkında itopyada stoklar tükendikten 1 ay sonraki fiyatlar bu model için fiyatlar bu iken cidden 6500 gibi bir fiyat koymanın stoklar yenilendiğinde bir amacı olamaz ve ürün temmuz 2020 de alınmış buda demek oluyoki yaklaşık bir 600 700 TL daha ucuzken şuan 3k üstü koymak stok olmadığı için normal gelebilir ama pahalı yani yazık günahtır (NVİDİA AMD Şu stokları bir yenile be abicim pandemi ortalığın içinden geçti )

NOT:Arkadaşlar böyle satıcıların bitmiyceği bir aşikar her gün 2 farklı model (rx5500xt,rx580,ryzen 5 3600,ryzen 5 5600x gibi)lerin buraya eklemesini yapıcam arkadaşlar istediğiniz özel bir model varsa yorumlara yazabilirsiniz her gün konu güncellenip yükseltilicektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizlerde Konuma destek olur kendi fikir ve beyanlarınızı benle paylaşırsanız sevinirim
Knk ben böyle konuları hiç sevmiyorum bak kart adamın değil mi zaten illa kart değil 1000 tl lik şeyi isterse 20.000 k ister adamın yani sonuçta isterse bomba koyar patlatır böyle yapmanız olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom