AneX
80+ Silver
Dahası
bütçem 2800 tl 2 kollu 500gb 1 tb fark etmez slim olsun yeter
Alabiliyorsanız onu alın. Güncel nesil ayrıca gamepass var.xbox series s nasıldır sizce
hocam amazonda 3.649tl fakat vergiler ile birlikte tr fiyatına gelirmi sizceHocam bence kesinlikle Xbox almak daha mantıklı.
PS serisi artık benim gözümde 0 diyebilirim. Exclusive oyunlar PC'ye gelmeye başlayacak ve o "Abi Exclusive var yalnız" cümlesi de tarih olacak.
Ayrıca Fiyatlandırma konusunda da PS çok kötü.
Aynı oyun Xbox üzerinde 50TL'ye alabiliyorken PS üzerinden 790TL'ye almak zorunda kalıyorsunuz.
Alıntıyı görüntüle
2. El bir One S veya bulabileceğiniz bir One X işinizi çok iyi görür diye düşünüyorum.
Eğer alabiliyorsanız Series S mükemmel olur.
Hocam Amazon TR'den alırsanız aldığınız fiyata gelir.hocam amazonda 3.649tl fakat vergiler ile birlikte tr fiyatına gelirmi sizce
amazon tr den bahsediyorum hocam öbür ülkelerden değil amazon.com.tr yazıyor yaniHocam Amazon TR'den alırsanız aldığınız fiyata gelir.
Eğer Euro, Dolar gibi birimlerle (Amazon DE gibi) alırsanız zaten gümrükte kesilen vergi ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor
Xbox Series S Kesinlikle Alabilirseniz Onu Alın . Gamepass İle Birlikte Ucuza Oyunlar Oynayabilirseniz . 2.El alınır mı? Konusuna Gelicek Olursak Temiz Kullanılmışsa Sorunu Yoksa Alınabilir. Ama Benim Tercihim Olmazdı.xbox series s nasıldır sizce
hocam bi sorum olacak bu ekran kartı piyasası düzelmesi 2 yıl bulur diyorlar böyle giderse sizce o zamana kadar götürürmü beniXbox Series S Kesinlikle Alabilirseniz Onu Alın . Gamepass İle Birlikte Ucuza Oyunlar Oynayabilirseniz . 2.El alınır mı? Konusuna Gelicek Olursak Temiz Kullanılmışsa Sorunu Yoksa Alınabilir. Ama Benim Tercihim Olmazdı.
Götürür . Ve Bence 2Yıl Sürmez Piyasanın Düzelmesihocam bi sorum olacak bu ekran kartı piyasası düzelmesi 2 yıl bulur diyorlar böyle giderse sizce o zamana kadar götürürmü beni
O zaman hocam sadece varsa eğer kargo ücreti ödersiniz. Direk yazan fiyattan gelir. Aynı hepsiburada, GittiGidiyor gibi düşününamazon tr den bahsediyorum hocam öbür ülkelerden değil amazon.com.tr yazıyor yani