TEMİZ Bİ PS4 VAR 2 KONSOL VAR AMA 1TANESİ GTA 5 DE ATEŞ ETMİYOR DİĞER OYUNLARDA ÇALIŞIYORDU PS4 E BEN 1 2 AYDIR BAKMIYORUM BLACK OPS 4 CS TEKKEN CD VEREBİLİRİM GAT5 VE MİNECRAFT DA DAHİL SİZCE KAÇA SATARIM 2.EL PS4 SATIP PC ALMAK İSTİYORUMDA
ben ilgilenirim fiyatı belirlediniz mi ?TEMİZ Bİ PS4 VAR 2 KONSOL VAR AMA 1TANESİ GTA 5 DE ATEŞ ETMİYOR DİĞER OYUNLARDA ÇALIŞIYORDU PS4 E BEN 1 2 AYDIR BAKMIYORUM BLACK OPS 4 CS TEKKEN CD VEREBİLİRİM GAT5 VE MİNECRAFT DA DAHİL SİZCE KAÇA SATARIM 2.EL PS4 SATIP PC ALMAK İSTİYORUMDA
FİYAT BELİRLEMEDİM İSTANBULDA YAŞIYORUM TEKLİFİNİZ NEDİRben ilgilenirim fiyatı belirlediniz mi ?
ESKİ KASA SLİM DEĞİLHocam modelini söylermisin ?
2200e ver bence ben 1500e almiştım 2016da 2 kol şimdi fiyatlar UÇMUŞ.FİYAT BELİRLEMEDİM İSTANBULDA YAŞIYORUM TEKLİFİNİZ NEDİR
Mesaj otomatik birleştirildi:
ESKİ KASA SLİM DEĞİL
SOYADIN ZEYREK Mİ BENİMDE ZEYREK 2200 NE YAW ÇOK AZ2200e ver bence ben 1500e almiştım 2016da 2 kol şimdi fiyatlar UÇMUŞ.
Evet zeyrek. Piyasa bu hale gelmeden önce sıfırı 2500dü ükünci eli de 2200 etmez ama fiyatlar artöış baya bir de bu slim model değil daha eski olan.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
SOYADIN ZEYREK Mİ BENİMDE ZEYREK 2200 NE YAW ÇOK AZ
SLİMDEN DAHA İYİ BENCEEvet zeyrek. Piyasa bu hale gelmeden önce sıfırı 2500dü ükünci eli de 2200 etmez ama fiyatlar artöış baya bir de bu slim model değil daha eski olan.
Şöyle bir şey var dualshocklar 2. jenerasyon mu slimle gelenler 2. jenerasyon. + (bence slim daha şık)SLİMDEN DAHA İYİ BENCE