2.el psu alınır mı ?

ozaman
Dediğim gibi yukarıda kendimden de örnek verdim. 750W kullanıyorum. Hor kullanılmış bir PSU kullanıyorum. Yakın zamanda 850W geçeceğim. İşlemcinizin RTX 3080 Ti'yi tam olarak besleyebileceğini düşünmüyorum. Büyük ihtimal darboğaz yapacaktır. 1080P'de.
ozaman 850 watt psu önerisinde bulunabilir misiniz? monitör olarak 2K bir monitör kullandığımdan bir sıkıntı çekmiyorum

2.el uygun fiyata gigabyte 750w 80+gold tam modüler power buldum satıcının dediğine göre 3 aylık daha satıcıyla konuşmadım ilk buraya bir danışmak istedim
Bütçen varsa düşünmeden al bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ozaman

ozaman 850 watt psu önerisinde bulunabilir misiniz? monitör olarak 2K bir monitör kullandığımdan bir sıkıntı çekmiyorum
Birde sistemin nedir

şuanda belirli bir bütçem yok uygun olduğu için alma taraftarıydım fakat hepiniz 750 watt almamamda ısrarcısınız o yüzden 850 almayı uygun görüyorum şuan zaten ekran kartının kendi sitesinde de 850 watt diyordu

şuanda belirli bir bütçem yok uygun olduğu için alma taraftarıydım fakat hepiniz 750 watt almamamda ısrarcısınız o yüzden 850 almayı uygun görüyorum şuan zaten ekran kartının kendi sitesinde de 850 watt diyordu
Gereksiz sistemin için 850 w al geç 750w attığımı boşa masraf etme

Sonradan zaten 40** serisi kart alacak olursan psu zaten yeni nesil almak zorundasın ondan mantıksız olur 850 w psu ya para harcaman

palit gamerock 3080ti ryzen 5 5600x corsair 2x8 3600 mhz ram ve cooler master 120mm sıcı soğutucu
Yeterli

Sonradan zaten 40** serisi kart alacak olursan psu zaten yeni nesil almak zorundasın ondan mantıksız olur 850 w psu ya para harcaman

Yeterli
tamamdır ozaman 2.elde bir şansımı deneyeceğim garantisi var ise zaten alırım gerekli testleri yaptıktan sonra

tamamdır ozaman 2.elde bir şansımı deneyeceğim garantisi var ise zaten alırım gerekli testleri yaptıktan sonra
850 de alabilirsin ama biraz fantazi en düşük önerilen 750 w zaten rtx 3080 ti için o yüzden ikinci el bakmanı önermem sıfır daha sağlıklı olur 12v kanalından 750w in hepsini veriyormu ona da dikkat et

Geri