Sıfırmı ikinci el miGeçen 2000 TL ye rx 6500 xt görmüştüm o çok daha mantılı bence.
Tevsiye etmeme sebebiniz nedirRX5xx serisini uzun süre kullandım. Tavsiye etmiyorum. RX6500XT vs. bakabilirsin.
Tabi ki ikinci el sıfırı 3500 TL üstünde.Sıfırmı ikinci el mi
yazılımsal hataları olabiliyor.Tevsiye etmeme sebebiniz nedir
Bütçem el verse rx6600 almayı düşünüyordum ama bütçem yetmiyorTabi ki ikinci el sıfırı 3500 TL üstünde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazılımsal hataları olabiliyor.
güncel kalmak her zaman daha iyidir.
Bu kartın mining çıkması yüksek ihtimal değil güç kullanımı yüksek olduğu için kimse kullanmaz zor ihtimal.Kartın mining çıkması olma olasılığı yüksek. 600W PSU ise rahat yeter.
Eğer fatura çok yazmasını istemiyorsan 580 al ama fark etmez diyorsan ufak fark elektrik faturasıyla 5902. El Rx 590 8gb alacam 1.9 k ya pcmde 600w 80plus power var yeterlimi ve fiyatı uygunmu
Elimde 10 aylık trendyoldan alınma kutulu faturalı garantili rx6600xt var Asus dual 3070 ti aldığım için uyguna veriyorumBütçem el verse rx6600 almayı düşünüyordum ama bütçem yetmiyor
Kaça veriyonuz hocamElimde 10 aylık trendyoldan alınma kutulu faturalı garantili rx6600xt var Asus dual 3070 ti aldığım için uyguna veriyorum
Teşekkürler hocam ısı dereceleri hakkında bir bilginiz varmı furmak a sokacam kaç derecenin üstü çıkarsa almamamı söylersinizBu kartın mining çıkması yüksek ihtimal değil güç kullanımı yüksek olduğu için kimse kullanmaz zor ihtimal.
Eğer fatura çok yazmasını istemiyorsan 580 al ama fark etmez diyorsan ufak fark elektrik faturasıyla 590
Kartların zor bulunduğu dönemde ne buldularsa kazdılar öyle şimdiki gibi seçenek bolluğu yoktu.Bu kartın mining çıkması yüksek ihtimal değil güç kullanımı yüksek olduğu için kimse kullanmaz zor ihtimal.
Eğer fatura çok yazmasını istemiyorsan 580 al ama fark etmez diyorsan ufak fark elektrik faturasıyla 590
ısı derecesi benimki iyi günde 10 saat kullanıyorsam bile fark etmiyor. açtığın oyuna göre dğeişiyor. Eğer grafik zorlamayan csgo valorant lol gibi bir oyun ise sıcaklık değerleri ortalama. Ama grafik zorlayan ben nfs heat oynuyorum o zaman sıcaklık artıyor biraz daha sıcaklıyor.Kaça veriyonuz hocam
Teşekkürler hocam ısı dereceleri hakkında bir bilginiz varmı furmak a sokacam kaç derecenin üstü çıkarsa almamamı söylersiniz