berbatArkadaşlar fiyAlıntıyı görüntüleatı 12.500 TL iPad 8. Nesil tablet ile takas etmeyi düşünüyorum (128 GB wifi )tabletin üstüne 5k ekleyerek almak mantıklı mı ?
berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:
CYBER-6600 / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-6600 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
kat kat daha iyidir şu bile
ya hocam isterse yanında 2 tane de rus versin değmez hiçbir şekilde. ben sana kalan paraya hepsini 2. elden toparlarım bu alacaklarında 2. el değil mi zaten?Monitör vs. Dahil
Ederinin 500 600 tl altına köyPeki elimdeki tableti nasıl hemen satabilirm
2 tane rus verirse gerçekten değmez miya hocam isterse yanında 2 tane de rus versin değmez hiçbir şekilde. ben sana kalan paraya hepsini 2. elden toparlarım bu alacaklarında 2. el değil mi zaten?
o kasanın 3 katı iyisini sıfıra atıyorum sana
leş bilgisayar alınmazArkadaşlar fiyAlıntıyı görüntüleatı 12.500 TL iPad 8. Nesil tablet ile takas etmeyi düşünüyorum (128 GB wifi )tabletin üstüne 5k ekleyerek almak mantıklı mı ?
haram bro değmez tabi fgdfgdf2 tane rus verirse gerçekten değmez mi
Pas atma hakkın var ben alabilirimleş bilgisayar alınmaz
haram bro değmez tabi fgdfgdf
+monitör 9.3k flnben işlemcisi daha güçlü ve sadece işlemci ile ekran kartını 2.el alıp diğer tüm bileşsenleri SIFIR aldığımda 6.8k bile etmedi buna bu para verenin aklını sorgularım
Nasıl 6,8k ya topladın hocam gasp felan yok değil miben işlemcisi daha güçlü ve sadece işlemci ile ekran kartını 2.el alıp diğer tüm bileşsenleri SIFIR aldığımda 6.8k bile etmedi buna bu para verenin aklını sorgularım
+monitör 9.3k fln
hahaha yok hocam yani biraz daha zorlansa daha ucuza toplanabilirdi sankiNasıl 6,8k ya topladın hocam gasp felan yok değil mi