2.el sistem hakkında yardım

SHAOLIN

80+
Reaksiyon skoru
0
1000057625.webp

Bu bileşenlere sahip bir ikinci el hazır sistem var ve 40k fiyat istiyor. Haziranda toplanmış sistem. Garantisi vs devam ediyor. Bende pek anlamıyorum ama fp açısından ve stabilite açısından değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Kullanış amacım oyun ve günlük kullanım olacaktır

Alınır, o fiyata bedava.

Alıntıyı görüntüle
Bu bileşenlere sahip bir ikinci el hazır sistem var ve 40k fiyat istiyor. Haziranda toplanmış sistem. Garantisi vs devam ediyor. Bende pek anlamıyorum ama fp açısından ve stabilite açısından değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Kullanış amacım oyun ve günlük kullanım olacaktır
alınır ancak guncel piyasadan 20 25k ucuza satmasının bı sebebı olmalı uzun sure kullanılmıs bı sıstemde degıl ılgınc

alınır ancak guncel piyasadan 20 25k ucuza satmasının bı sebebı olmalı uzun sure kullanılmıs bı sıstemde degıl ılgınc
Bende merak edip arayıp sordum kredi kartı borcumu ödeyemediğim için nakit ihtiyacım var dedi ama ne kadar doğru bilemedim. Tabi almadan önce sistemi çalışır görmekte fayda var. Almadan önce şunları yapman gerek dediğiniz bir nokta var mı şuna dikkat et bu testleri yap gibisinsen

Geri