2. el sistem toplama

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
407
arkadaşimin ps4 slim 2 kol + fc25 + callofdutty blackops 3 cd li satıp kasa toplayacagiz 10k butceye ne toplayabiliriz

arkadaşimin ps4 slim 2 kol + fc25 + callofdutty blackops 3 cd li satıp kasa toplayacagiz 10k butceye ne toplayabiliriz
10kya toplamak mantıksız direkt kasa satanlara bakın 2. elde
geçen ay yeğenime 10k ya r5 3600, 1660s, 16gb, 512 m2 kasa aldım sarı siteden gerçekten temiz yorulmamış bir kasa idi.

bende baktım şimdi Bilecik'te 10k ya düzgün sistem yok gerçekten
ama attıklarınızdan en mantıklısı 1. olan rx580 olan kasa ama 128gb depolama var belki siz yükseltirsiniz alırsanız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama attıklarınızdan en mantıklısı 1. olan rx580 olan kasa ama 128gb depolama var belki siz yükseltirsiniz alırsanız
ayrıca bi 8gb ram eklemeniz de gerekir diye düşünüyorum

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca bi 8gb ram eklemeniz de gerekir diye düşünüyorum
ssd ile ram ekleyince zaten 14-15 bandına cıkıyor anlamı kalmıyor yani bunu almanin
ekstradan arkadaş ps4 unu satıp ustune para da koyamıyor nası olcak bilmiyorum ya

ssd ile ram ekleyince zaten 14-15 bandına cıkıyor anlamı kalmıyor yani bunu almanin
ekstradan arkadaş ps4 unu satıp ustune para da koyamıyor nası olcak bilmiyorum ya
şehir dışında güvenilir satıcı bulursanız param güvende ile belki alabilirsiniz lakin ben teknolojik ürünler için elden teslim harici satın alımları pek sağlıklı bulmuyorum

Geri