2. el ssd alınır mı?

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
858
Arkadaşlar 200 tl bütçem var ve bu bütçeyle en fazla 120 gb ssd alabiliyorum ama ikinci el alsam aynı fiyata 250 gb alabilirim. Sizce mantıklı mı 2. el almal, bir sıkıntı olur mu?

Test yapıp alma şansın var ise sağlık durumuna ve hızına bakıp iyi ise alabilirsin.

Temizse ve hızında bir sorun yoksa alınır.
Lexar ns100 diye bir ssd buldum. Kronik bir sıkıntısı var mıdır? 8 ay kullanılmış.Ayrıca hızında sorun olduğunu nasıl anlayabilirim?

Lexar ns100 diye bir SSD buldum. Kronik bir sıkıntısı var mıdır? 8 ay kullanılmış.Ayrıca hızında sorun olduğunu nasıl anlayabilirim?
Test yapmasını isteyebilirsin hız için bu markayı daha önce kullanan duymadım o yüzden net bir şey söyleyemem.

Arkadaşlar 200 TL bütçem var ve bu bütçeyle en fazla 120 gb ssd alabiliyorum ama ikinci el alsam aynı fiyata 250 gb alabilirim. Sizce mantıklı mı 2. el almal, bir sıkıntı olur mu?
Alınmaz alacaksan kaç saat çalışmış onlara bak (CrystalDiskInfo bu uygulama ile kontrol et bunun yan uygulaması olan crystaldiskmark ile okuma ve yazma hızlarına bak derim)

Alınmaz alacaksan kaç saat çalışmış onlara bak (CrystalDiskInfo bu uygulama ile kontrol et bunun yan uygulaması olan crystaldiskmark ile okuma ve yazma hızlarına bak derim)
XDXD knk benim sistemi toplayalı 2 ay oldu 1. el 480gb aldım direkt ihtiyacım olunca hdd alıcam ekstr

Geri