Neler Yeni

Öneri 2. El telefon önerisi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Topuk
Arkadaşlar şuan ki telefonum mi 8 telefonumdan performans olarak memnunum ama bataryası mah olarak düşük sorun yaratmaya başladı. 4500-5500₺ arasında 2. El bir telefon arıyorum (android) önerileriniz nedir birkaç tane baktım poco x3 pro falan var sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneri var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
poco x3 pro nun 6 gb lik versiyonu kullanmıştım gayet akıcı ve kasma donma yaşamamıştım pil ömrü de gayet uzundu ama tavsiyem bulursan 8gblik versiyonunu al

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
P30 bakılabilir. Google servisleri mevcut oldukça güzel kamerası ve optimizasyonu var. Uzun süredir piyasayı yoklamadım ne var ne yok pek bir fikrim yok.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar şuan ki telefonum mi 8 telefonumdan performans olarak memnunum ama bataryası mah olarak düşük sorun yaratmaya başladı. 4500-5500₺ arasında 2. El bir telefon arıyorum (android) önerileriniz nedir birkaç tane baktım poco x3 pro falan var sizce alınır mı ya da daha iyi bir öneri var mıdır?
2.el alıp elinde kalmasını istemeyiz bence redmi 10 2022 yada realme 9i alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Topuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.el alıp elinde kalmasını istemeyiz bence redmi 10 2022 yada realme 9i alabilirsin.
Şuan kullandığım mi8 de 2. El almıştım herhangi bir sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum performans olarak önerdiğiniz telefonlar şuan kullandığımın pek üzerine çıkmayacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

P30 bakılabilir. Google servisleri mevcut oldukça güzel kamerası ve optimizasyonu var. Uzun süredir piyasayı yoklamadım ne var ne yok pek bir fikrim yok.
Teşekkür ederim düşünmüyorum

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Şuan kullandığım mi8 de 2. El almıştım herhangi bir sorun yaşamadım uzun süredir kullanıyorum performans olarak önerdiğiniz telefonlar şuan kullandığımın pek üzerine çıkmayacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim düşünmüyorum
2.elde benim önereceğim yok çünkü o kadar derin araştırma yapmadım lakin eğer 5500TL ye huawie mate 20 Pro bulursanız mükemmel olur veya s10e yada S10 bunlarda iyi cihazlar note 9 bakabilirsiniz eğer bunları uçuk fiyata satan varsa bakmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,986
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan
Top Bottom