Neler Yeni

Öneri 2. el ürün nasıl satabilirim ?

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Zamanında incehesaptan James Donkey 711 almıştım 50 tl falandı şimdi satmayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Satarken faturasını falanda vericem herhalde ama tc no e-mail ev adresi falan yazıyor sıkıntı olur mu veya fatura verilmiyor mu ?
Bide fatura da 50-60 tl gözüküyor satın alan adam daha sonra bana neden bu fiyattan satmadın deme hakkı var mı ?
Letgo ve sahibinden den başka satabileceğim site var mı ?

Son düzenleme:

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Zamanında incehesaptan James Donkey 711 almıştım 50 TL falandı şimdi satmayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Satarken faturasını falanda vericem herhalde ama tc no e-mail ev adresi falan yazıyor sıkıntı olur mu veya fatura verilmiyor mu ?
Bide fatura da 50-60 TL gözüküyor satın alan adam daha sonra bana neden bu fiyattan satmadın deme hakkı var mı ?
Dolap adlı uygulamada da satabilirsin. Alıcının 50-60 liraya niye satmadın diye hesap sorma hakkı yok orada sorun olmaz. Fatura konusunu bilmiyorum

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Zamanında incehesaptan James Donkey 711 almıştım 50 TL falandı şimdi satmayı düşünüyorum hiç kullanmadım. Satarken faturasını falanda vericem herhalde ama tc no e-mail ev adresi falan yazıyor sıkıntı olur mu veya fatura verilmiyor mu ?
Bide fatura da 50-60 TL gözüküyor satın alan adam daha sonra bana neden bu fiyattan satmadın deme hakkı var mı ?
Gardrops ve dolap faturayı koymana gerek yok zaten ama koysan bile bişey diyemez

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Faturayı sansürleyip adama atabilirsn fotoğraf olarak yanında koymak zorunlu değil diye biliyorum bide faturadaki fiyata satmak zorunda değilsin ticaret bu.

Top Bottom