2. El xbox series s amazon eu

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,155
Arkadaşlar 2. el series s almayı düşünüyorum bir adamla anlaştım adam amazon almanyadan almış. 1 yıl daha garantisi var dedi. Bu garanti tr de geçerli oluyor mu acaba ? 4000 bin tl gibi bir fiyata alacağım eğer alacaksam. Aldım diyelim geldiğinde nelere dikkat etmem gerekiyor acaba ?

Bende amazon almayadan alınma xbox series s aldım. 2 yıl amazon almanya garantisi varda galiba ama sattım cihazı.

Arkadaşlar 2. el series s almayı düşünüyorum bir adamla anlaştım adam amazon almanyadan almış. 1 yıl daha garantisi var dedi. Bu garanti tr de geçerli oluyor mu acaba ? 4000 bin TL gibi bir fiyata alacağım eğer alacaksam. Aldım diyelim geldiğinde nelere dikkat etmem gerekiyor acaba ?
xbox ı ister yurt dışında yada türkiyede al garanti her yerde geçerli

Buluştuğunuz zaman seri numarasını xbox ın sitesine yazarak garantisine bakabilirsin. Çizik falan var mi diye bak. Portlar çizilmiş mi hasarlı mi diye bak. Kola çok iyi bak çalışmayan aksanı var mı diye.

Buluştuğunuz zaman seri numarasını xbox ın sitesine yazarak garantisine bakabilirsin. Çizik falan var mi diye bak. Portlar çizilmiş mi hasarlı mi diye bak. Kola çok iyi bak çalışmayan aksanı var mı diye.
Dolap uygulaması üzerinden alacağım. Kargo ile gönderecek geldiğinde hepsine bakacağım.
xbox ı ister yurt dışında yada türkiyede al garanti her yerde geçerli
Yani garanti olarak bir sıkıntı olmaz.

Geri