2. Elciler abartmıyor mu?

bennedendogdum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
719
2. Elin fiyatı düşmesi gerekirken bunun gibi fırsatçı arkadaşlar nasıl barınıyor böyle mecralarda anlamıyorum. Adam 2 3 teknik yazı ekliyor ve "0 fiyatının " daha altında satması gerekirken 1.5, 2k üstüne satıyor inanılmaz. (siteyi kötülememek için karaladım bazı yerleri. Yazı tipinden belli zaten hangi site oldugu) (pazarlık var yazıyor ancak öyle 3k yapacak değil ya max 750tl yapar)
IMG_20200905_103255.jpg
IMG_20200905_103150.jpg

2. Elin fiyatı düşmesi gerekirken bunun gibi fırsatçı arkadaşlar nasıl barınıyor böyle mecralarda anlamıyorum. Adam 2 3 teknik yazı ekliyor ve "0 fiyatının " daha altında satması gerekirken 1.5, 2k üstüne satıyor inanılmaz. (siteyi kötülememek için karaladım bazı yerleri. Yazı tipinden belli zaten hangi site oldugu) (pazarlık var yazıyor ancak öyle 3k yapacak değil ya max 750tl yapar) Alıntıyı görüntüle
Post automatically merged:

2. Elin fiyatı düşmesi gerekirken bunun gibi fırsatçı arkadaşlar nasıl barınıyor böyle mecralarda anlamıyorum. Adam 2 3 teknik yazı ekliyor ve "0 fiyatının " daha altında satması gerekirken 1.5, 2k üstüne satıyor inanılmaz. (siteyi kötülememek için karaladım bazı yerleri. Yazı tipinden belli zaten hangi site oldugu) (pazarlık var yazıyor ancak öyle 3k yapacak değil ya max 750tl yapar) Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

2. Elin fiyatı düşmesi gerekirken bunun gibi fırsatçı arkadaşlar nasıl barınıyor böyle mecralarda anlamıyorum. Adam 2 3 teknik yazı ekliyor ve "0 fiyatının " daha altında satması gerekirken 1.5, 2k üstüne satıyor inanılmaz. (siteyi kötülememek için karaladım bazı yerleri. Yazı tipinden belli zaten hangi site oldugu) (pazarlık var yazıyor ancak öyle 3k yapacak değil ya max 750tl yapar) Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aşşırı abartılı değil ancak fiyatı biraz yüksek.
Parçalar miss gibi.
2 yıl garantisi var, 144HZ de monitör var.
12K değilde 9-10K koysaydı alıcı bulabilirdi.

tabi be rtx 3000 serisi çıkıcakya bunlarda sırf rtx 3000 li sistem toplamak için fiyatı pahalı yapıyorlar yoksa daha ucuz olması gerekiyor

tabi be rtx 3000 serisi çıkıcakya bunlarda sırf rtx 3000 li sistem toplamak için fiyatı pahalı yapıyorlar yoksa daha ucuz olması gerekiyor
Aslında tam tersi olması gerekirken bunlar nasıl pişkin pişkin koyuyorlar bu fiyata anlamıyorum. 3000 serisi alacaksan elinden ekran kartını en hızlı şekilde cıkarmaz gerek, onun içinde piyasanın biraz altında koyman gerekki satılsın
Post automatically merged:

Aşşırı abartılı değil ancak fiyatı biraz yüksek.
Parçalar miss gibi.
2 yıl garantisi var, 144HZ de monitör var.
12K değilde 9-10K koysaydı alıcı bulabilirdi.
Bence de pazarı 9k ya kurması gerekiyordu ki çekilsin

Abartıyorlar adam zamanında 3000 e topladığı sistemi 6000 e satmaya çalışıyor 2. el hiç bişey almadım almamda bu dönemde alınmaz herkes birbirini gondiklemenin peşinde.

Abartıyorlar adam zamanında 3000 e topladığı sistemi 6000 e satmaya çalışıyor 2. el hiç bişey almadım almamda bu dönemde alınmaz herkes birbirini gondiklemenin peşinde.
2 yıl önce 35 tl ye aldigim mikrofon suan 150 tl :(

Yanlış bir düşünce.
Çünkü 2. elde güzel fiyatlı parçalar var.
Parçalar dışında bir sürü şey de var.
Örnek vereyim gamepad alacağım 2 3 güne 2. elden biriyle anlaştım fiyat 80TL ürünün sıfırı 200TL.
PC parçalarıda tek tek toplanınca çok güzel fiyatlara toplanıyor.

Yanlış bir düşünce.
Örnek vereyim gamepad alacağım 2 3 güne 2. elden biriyle anlaştım fiyat 80TL ürünün sıfırı 200TL.
Kesinlikle Genelleme gibi görünmesin yazılanlar, tabi ucuza satanlarda var

Yanlış bir düşünce.
Parçaların arızalı çıkma ve dolandırılma ihtimali çok fazla her gün forumlarda 200 300 lira ucuza kaçıp dolandırılanları görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri