Neler Yeni

2. Elcilerin saçmalaması

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Evet arkadaşlar malum DA yı kaçırdık. Dedim 2. ellere bakalım. Aman Allahım bu gözler neler gördü. Bunlar alıp bir daha piyasayı takip etmiyor galiba. Olay şu % 60 ını direk dizsen daha ucuzuna dizersin. % 35 i aynı fiyat. Sadece % 5 2. El olduğunu düşünüp fiyat azaltmış minicik. O kadar saçma ki çoğu. Yani bre adam deyip arayıp insanın sayası geliyor. 2. Eldeki fiyatlar bile bizim DA nın 1000 lira üstü ?

Ventus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Müptezel
Aynen öyle kardeşim bende 3000/4000 arası 2. El sistem alacaktım. Adamlar 1/2 sene kullanmış sıfır fiyatının 300 altına fiyat koymuşlar . Sinirlendim en sonda 5500 e monitörlü sıfır sistem aldim

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Evet arkadaşlar malum DA yı kaçırdık. Dedim 2. ellere bakalım. Aman Allahım bu gözler neler gördü. Bunlar alıp bir daha piyasayı takip etmiyor galiba. Olay şu % 60 ını direk dizsen daha ucuzuna dizersin. % 35 i aynı fiyat. Sadece % 5 2. El olduğunu düşünüp fiyat azaltmış minicik. O kadar saçma ki çoğu. Yani bre adam deyip arayıp insanın sayası geliyor. 2. Eldeki fiyatlar bile bizim DA nın 1000 lira üstü ?
Ben bunların numarasını bir kağıda yazıyorum ve ardından gece 2-3 gibi gizli numaradan arıyorum güzel taktik. Deneyin sinirinizi atabilirsiniz. ;)

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunların numarasını bir kağıda yazıyorum ve ardından gece 2-3 gibi gizli numaradan arıyorum güzel taktik. Deneyin sinirinizi atabilirsiniz. ;)
?? çok iyimiş. Bir tane iyi fiyat buldum letgo da oda letgoya 3 günde bir girip 1 mesaj yazıp çıkıyor iletişim bile kuramıyorum. Delirirsin cidden

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Doları artması fırsatçılara yaradı örn:500e alıp uzun süre kullandığı ürüne 750tl isteyen var.

Top Bottom