2. Elcilerin saçmalaması

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
561
Evet arkadaşlar malum DA yı kaçırdık. Dedim 2. ellere bakalım. Aman Allahım bu gözler neler gördü. Bunlar alıp bir daha piyasayı takip etmiyor galiba. Olay şu % 60 ını direk dizsen daha ucuzuna dizersin. % 35 i aynı fiyat. Sadece % 5 2. El olduğunu düşünüp fiyat azaltmış minicik. O kadar saçma ki çoğu. Yani bre adam deyip arayıp insanın sayası geliyor. 2. Eldeki fiyatlar bile bizim DA nın 1000 lira üstü ?

Aynen öyle kardeşim bende 3000/4000 arası 2. El sistem alacaktım. Adamlar 1/2 sene kullanmış sıfır fiyatının 300 altına fiyat koymuşlar . Sinirlendim en sonda 5500 e monitörlü sıfır sistem aldim

Evet arkadaşlar malum DA yı kaçırdık. Dedim 2. ellere bakalım. Aman Allahım bu gözler neler gördü. Bunlar alıp bir daha piyasayı takip etmiyor galiba. Olay şu % 60 ını direk dizsen daha ucuzuna dizersin. % 35 i aynı fiyat. Sadece % 5 2. El olduğunu düşünüp fiyat azaltmış minicik. O kadar saçma ki çoğu. Yani bre adam deyip arayıp insanın sayası geliyor. 2. Eldeki fiyatlar bile bizim DA nın 1000 lira üstü ?
Ben bunların numarasını bir kağıda yazıyorum ve ardından gece 2-3 gibi gizli numaradan arıyorum güzel taktik. Deneyin sinirinizi atabilirsiniz. ;)

Ben bunların numarasını bir kağıda yazıyorum ve ardından gece 2-3 gibi gizli numaradan arıyorum güzel taktik. Deneyin sinirinizi atabilirsiniz. ;)
?? çok iyimiş. Bir tane iyi fiyat buldum letgo da oda letgoya 3 günde bir girip 1 mesaj yazıp çıkıyor iletişim bile kuramıyorum. Delirirsin cidden

İdam edicen bunları :D

Doları artması fırsatçılara yaradı örn:500e alıp uzun süre kullandığı ürüne 750tl isteyen var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,020
Üyeler
195,502
Son üye
Yigido637
Geri