Neler Yeni

2. elde fatura ve garanti sorunum?

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
İyiakşamlar, ben geçen hafta Sarı siteden birisinden 4k'ya RX 6600 ekran kartı aldım, 1.5 sene daha garantisi var ve toptancı OXYD bilişim faturalı bir kart.
Kartta bir sorun yok şu an, ama ben meraktan OXYDyi arayıp Seri numarasından sordurunca ilkin Baytek Bilişim diye bir yere satıldığını ve onların da EZH Yapı diye bir yere sattıklarını ve bir arıza durumunda son satıcı olan EZH Yapının faturasıyla gelmem gerektiğini söylüyorlar.
Kartı aldığım genç ise kendilerinin bu kartı bir internet kafeden anlaşarak indirimli aldıklarını ve bu OXYD faturası dışında bir faturaları olmadığını söylüyor. Açıkcası naapacağımı bilmiyorum, sizce bu durumun çözümü nedir?

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
İyiakşamlar, ben geçen hafta Sarı siteden birisinden 4k'ya RX 6600 ekran kartı aldım, 1.5 sene daha garantisi var ve toptancı OXYD bilişim faturalı bir kart.
Kartta bir sorun yok şu an, ama ben meraktan OXYDyi arayıp Seri numarasından sordurunca ilkin Baytek Bilişim diye bir yere satıldığını ve onların da EZH Yapı diye bir yere sattıklarını ve bir arıza durumunda son satıcı olan EZH Yapının faturasıyla gelmem gerektiğini söylüyorlar.
Kartı aldığım genç ise kendilerinin bu kartı bir internet kafeden anlaşarak indirimli aldıklarını ve bu OXYD faturası dışında bir faturaları olmadığını söylüyor. Açıkcası naapacağımı bilmiyorum, sizce bu durumun çözümü nedir?
Oksid garantide rezil bir firma zaten garantilik bir durumun olsa da bin dereden su getirtir. O yüzden çok sorun etmemelisin :)

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haydaaa:eek:

İlk yapılan satışta bir satış sözleşmesi yapılmış olsaydı ve bu elden ele dolaşsaydı böyle bir sorun ortaya çıkmazdı. Elden bir şey gelmez açıkçası bu saatten sonra ya adamı bulacaksınız bir şekilde ya da garantisiz diye düşünerek devam edeceksiniz.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
İlk yapılan satışta bir satış sözleşmesi yapılmış olsaydı ve bu elden ele dolaşsaydı böyle bir sorun ortaya çıkmazdı. Elden bir şey gelmez açıkçası bu saatten sonra ya adamı bulacaksınız bir şekilde ya da garantisiz diye düşünerek devam edeceksiniz.
İşin garibi OKSİD bu EZH Yapıyı nerden biliyor, yani ilk sattığı Baytek Bilişim tamam da sonraki 2.yi nerden haberleri oluyor sistemlerine giriyor falan?

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
2.elden bir şey alınmaz kardeş güvenilmiyor bir düşüğünü alıp sıfır alsan başın ağrımaz

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
doğru diyosun valla

2.elden bir şey alınmaz kardeş güvenilmiyor bir düşüğünü alıp sıfır alsan başın ağrımaz
Alınır alınır ama faturası ürünün alıcağınız kişinin üzerinde olacak ve satış sözleşmesi imzalayacaksınız.

Ne olacak bu sayede yasal olarak ürünü siz satın almış olacaksınız ve sizin üzerinize olacak.

ubbes2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
ali soyys
Alınır alınır ama faturası ürünün alıcağınız kişinin üzerinde olacak ve satış sözleşmesi imzalayacaksınız.

Ne olacak bu sayede yasal olarak ürünü siz satın almış olacaksınız ve sizin üzerinize olacak.
evet de sakat işler işte güven olmuyor bazıları yapınca doğru bile söylese adama inanılmıyo kardeş

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
bu yüzden ikinci ele karşıyım işte bilemezsin ne kadar anlatsalar da bir şeyler çıkma ihtimali her zaman var.

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
kartın testleri başarılıysa problem etme. ısılarını sürekli takipte tut bakımlarını düzenli ve kaliteli macunla yap. akım korumalı priz ile bilgisayarını koru mümkünse +ups.
kartın bozulması için bir sebep kalmıyor.

korro

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Koray Yıldız
kartın testleri başarılıysa problem etme. ısılarını sürekli takipte tut bakımlarını düzenli ve kaliteli macunla yap. akım korumalı priz ile bilgisayarını koru mümkünse +ups.
kartın bozulması için bir sebep kalmıyor.
teşekkürler...

Top Bottom