Neler Yeni

2.elde paranla ürün bile satmıyorlar bıktım bıktım!

Çıldırıcam arkadaşlar milletin ayağına gidiyorum kartını bana sat getle diyorum kargoyu get farkını ben karşılarım diyorum güvenemiyoruz araştıralım diyorlar diyorum ben çok ürün sattım sıkıntı olmadı yok anlatamıyorum ayaklarına kadar gelmiş alıcıya böyle boş yapıyorlar ya Allah islah etsin bu ülkede paramızla bile bir şey alamaz olmuşuz valla yazık
Hayır birde pazarlık için ağzımı bile açmıyorum adamlara millet tam tersi ölücü arıyorlar bu kişileri ölü fiyatlara ver diye boş yapıyorlar ayaklarına kadar gelmişim derken adamlara mesaj atmışım bazılarını aramışım gayet saygılı sevgili sabırlı bir şekilde ama nafile
Edit: arkadaşlar dikkatli okuyun bakın ben bu şekilde ürün çok sattım diyorum yukarıda yani get ile çok ürün sattım aldım bir sıkıntı olmadı bunu onlarada belirtiyorum artık get satıcıyı korumuyor falan filan boş lafını burakın

Son düzenleme:

muskA

80+ Silver
Çıldırıcam arkadaşlar milletin ayağına gidiyorum kartını bana sat getle diyorum kargoyu get farkını ben karşılarım diyorum güvenemiyoruz araştıralım diyorlar diyorum ben çok ürün sattım sıkıntı olmadı yok anlatamıyorum ayaklarına kadar gelmiş alıcıya böyle boş yapıyorlar ya Allah islah etsin bu ülkede paramızla bile bir şey alamaz olmuşuz valla yazık
Hayır birde pazarlık için ağzımı bile açmıyorum adamlara millet tam tersi ölücü arıyorlar bu kişileri ölü fiyatlara ver diye boş yapıyorlar

Ekler

• 728xauto.jpg
    728xauto.jpg
    59.8 KB · Hit: 71

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Get’e güvenmeyen de ne bileyim o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
MyUserNamesThis
İlgilendiği Kategoriler
PC
Anlayan varsa özet geçebilir mi dostlar

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Hayır birde pazarlık için ağzımı bile açmıyorum adamlara millet tam tersi ölücü arıyorlar bu kişileri ölü fiyatlara ver diye boş yapıyorlar aklarına kadar gelmişim derken adamlara mesaj atmışım bazılarını aramışım gayet saygılı sevgili sabırlı bir şekilde ama nafile
Knk şahsen ben de satıcı olsam get e güvenmem alıcı için avantajlı fakat satıcı için değil elden teslim olmadıpı sürece 2. El alışveriş pek mantıklı gelmiyor bana da

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Get'in satıcı tarafında pek güvenilir olduğu söylenemez o yüzden yanaşmıyorlar.

2mApoo

80+ Silver
Hayır birde pazarlık için ağzımı bile açmıyorum adamlara millet tam tersi ölücü arıyorlar bu kişileri ölü fiyatlara ver diye boş yapıyorlar aklarına kadar gelmişim derken adamlara mesaj atmışım bazılarını aramışım gayet saygılı sevgili sabırlı bir şekilde ama nafile
YAZIK KAFALARINA

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Alıcı için güzel ama satıcı için güvenilir olduğu söylenemez. Get alıcıyı korur.
Ama iki taraf için de bir dolandırma olayı gibi bir şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum yani her türlü

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
1-GET satıcı için o kadar güvenli olmayabiliyor, satıcı toksa veya macera istemiyorsa doğal olarak istemez, malum ülkemizde 10 lira için bile dolandırıcılık olabiliyor.
2-GET açmak için kendi adına bir banka hesabı gerekli, yoksa da, ben de dahil, get açmamalı yoksa sattıktan sonra parası sahibindende kalıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Ama iki taraf için de bir dolandırma olayı gibi bir şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum yani her türlü
Ama diyelim ki satıcı ürünün gönderdi ona para da geldi fakat alıcı ürüne zarar verip aunı ürün değil veya çalışmıyo dedi sonra uğraş dur

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Satıcı paketlerken video falan çekmezse alıcı gelen şeyi bozuğuyla değiştirip iade isteyebilir.

Düşündüm de getle 3600 alıp benim takozla değiştirip iade etsem nasıl olur ki?

Top Bottom