hocam resime bakarsanız ikiside sistem olarak gözüküyor ve ikiside biçimlenmiyor yada silinmiyor yani hiç bir şey yapamıyorumYazıdan dediklerini pek anlamadım ama başlıktaki dediğine göre, usb takacaksın format yerine geleceksin, C veya D biçimlendir diyeceksin. Başka bir şey yapmadan X basarak(Sayfayı kapat yani sağ üst) çık.
Buradan bir şey yapamazsın, işletim sistemi kurulu. Demişsin format attım falan tekrar format atacaksın ama sadece istemediğin diski, biçimlendir diyeceksin.hocam resime bakarsanız ikiside sistem olarak gözüküyor ve ikiside biçimlenmiyor yada silinmiyor yani hiç bir şey yapamıyorum
hocam flashtan kurmadım o yüzden tekrar iso dosyası indirmem gerekicek programla falan yapamazmıyım?Buradan bir şey yapamazsın, işletim sistemi kurulu. Demişsin format attım falan tekrar format atacaksın ama sadece istemediğin diski, biçimlendir diyeceksin.
Hangi diskteki işletim sistemini kaldıracaksan buradan onu seçeceksin, biçimlendir diyeceksin. Sonra sağ üstten çık.
Yapamazsın. İndireceksin. İşletim sistemini kaldıramazsın başka türlü.hocam flashtan kurmadım o yüzden tekrar iso dosyası indirmem gerekicek programla falan yapamazmıyım?
hocam indirdum buseferde bununla karşılaştımYapamazsın. İndireceksin. İşletim sistemini kaldıramazsın başka türlü.
nasıl yapabilirim hocam nerdeyse bir buçuk sattir uğraşıyorumhepsini komple sil temiz format at