Bazı oyunlarda saf gücü ile 70 fps flan alıyor bu iyi değer mi sizce ? Dlss açınca 90 100 veriyor ultra 2k ayarlarda .ama o zamanda görüntü olarak aşırı bir bulanıklık oluyor mu .videoları izlerken pek anlamıyorum telefondanŞuan yeterli, bi 4 yıl sonra yetersiz gelmeye başlar.
Görüntü aşırı bozulmuyor diyorlar inceleme videolarında. Kullanmadığımdan yanlış yönlendirmiş olmayayım. Yine de dlss açtığında görüntü açısında seni üzeceğini düşünmüyorum. Saf güç olarak pek güçlü değil zaten ama yine götürür bir süre. 7900xt-7900gre bakabilirsin daha tatmin eder. Nvidia tarafında 4070ti super alabilirsin. Bütçen varsa tabi. Onun dışında 2k işin 4070s gayet yeterli. Üzmez.Bazı oyunlarda saf gücü ile 70 fps flan alıyor bu iyi değer mi sizce ? Dlss açınca 90 100 veriyor ultra 2k ayarlarda .ama o zamanda görüntü olarak aşırı bir bulanıklık oluyor mu .videoları izlerken pek anlamıyorum telefondan
2k da gtx 1070 kullaniyorum hic bir sorun cikartmiyor bana ne isiniyor ne performans dususu yasatiyor belki oyun farki olur 2k da lol apex ve bf 2042 oynuyorum sen 4070 le de oynarsin2k hikaye ağırlıklı oyun için 4070 süper yeterli olur mu görsellik anlamında ?
Yeterli2k hikaye ağırlıklı oyun için 4070 süper yeterli olur mu görsellik anlamında ?
yeter valla yeter yeter yeter konu açma2k hikaye ağırlıklı oyun için 4070 süper yeterli olur mu görsellik anlamında ?
1070 ile 2 kda oynuyorsun öyle mi ? Çok garip geliyor yanlış anlamayın ben hayatımda 840 gt ekran karti kullandım en son .şimdi 4070 super 2 k da acaba yeter mi derken 1070 ekran kartının 2 k da yetmesine şaşırdım2k da gtx 1070 kullaniyorum hic bir sorun cikartmiyor bana ne isiniyor ne performans dususu yasatiyor belki oyun farki olur 2k da lol apex ve bf 2042 oynuyorum sen 4070 le de oynarsin
Bu videoyu izledim de nerededeyse her oyunda 70 fps alıyor mesela bir oyunu 2 3 saat oynadığımda 70 fps 50 ye düşmez diye umut ediyorum .adam 4 k bile oynuyor .4 k benim sorunum değil tabi .2 k görsellik versin yeter .4070 ti super aslında istiyordum ama aradaki 10 12 k lik farka değer mi bilemedimGörüntü aşırı bozulmuyor diyorlar inceleme videolarında. Kullanmadığımdan yanlış yönlendirmiş olmayayım. Yine de dlss açtığında görüntü açısında seni üzeceğini düşünmüyorum. Saf güç olarak pek güçlü değil zaten ama yine götürür bir süre. 7900xt-7900gre bakabilirsin daha tatmin eder. Nvidia tarafında 4070ti super alabilirsin. Bütçen varsa tabi. Onun dışında 2k işin 4070s gayet yeterli. Üzmez.
otizimli şte raporla geçGaliba 2k için 4070'in yeterli olup olmadığı konusunda bilgi edinmek istiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada şuan için gayet yeterli. Dlssde de görüntü için pek bir farklılık yok.
Evet kusura bakmayın farkındayım çok konu açtım ama tam manası ile düzgün bilgi edinemedim ilk defa masaüstü bilgisayar alacağım ve parayı da çok kolay kazanamadığım için sormaktan başka çarem yok 2 k saf gücü ile 2 yıl götürse beni yeter .dlss teknolojisinin sunmuş olduğu özledik muazzam ama görüntü de bozukluk belirgin olarak belli olursa pek de tatmin edeceğini sanmıyorumGaliba 2k için 4070'in yeterli olup olmadığı konusunda bilgi edinmek istiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu arada şuan için gayet yeterli. Dlssde de görüntü için pek bir farklılık yok.
Beni dc den ekler iseniz aksam size gosterebilirim ekran acarak monitorum 4k normalde 4k da biraz kasiyor hissiyati veriyor ama 2k da cok cok iyi performans sagliyor1070 ile 2 kda oynuyorsun öyle mi ? Çok garip geliyor yanlış anlamayın ben hayatımda 840 gt ekran karti kullandım en son .şimdi 4070 super 2 k da acaba yeter mi derken 1070 ekran kartının 2 k da yetmesine şaşırdım