Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
daha iyisi yokk
şimdi ne olursa olsun aula f75 önercek kişiler olucak
iyi klavyede öneriyorlar işte .dTemu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, Ä°htiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
daha iyisi yokk
napsaydım gamepower klavye mi atsaydım bilader
bu adam blue switch istiyor ama aulanın blue switch seçeneği yok şuan önermesi doğrumu sizceiyi klavyede öneriyorlar işte .d
napsaydım gamepower klavye mi atsaydım bilader
bu adam blue switch istiyor ama aulanın blue switch seçeneği yok şuan önermesi doğrumu sizce
doğru demedim zaten klavye iyi dedim ister istemez atıyor millet o manadabu adam blue switch istiyor ama aulanın blue switch seçeneği yok şuan önermesi doğrumu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 TL'ye klavye alıyor geri kalan 1000 TL ile blue switch alamaz mı ?bu adam blue switch istiyor ama aulanın blue switch seçeneği yok şuan önermesi doğrumu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi tercihine kalmış1000 TL'ye klavye alıyor geri kalan 1000 TL ile blue switch alamaz mı ?
biliyorum hocam bende arkadaşıma aldırdım güzel klavye ben ona bişey demiyorum ama mesela başka konuda numpad li klavye isteyen birisinede bunu önerdiler en basit örnekfiyatına göre normal bi klavye olsaydı bu kadar şiddetle önerilmezdi zaten
klavyede hot swap özelliği var yani istediği switchi takabilir
numpadlı klavye bulmak biraz zor gibi en azından bu kalitede bulmak zor steelseriesin razerin üst modellerinde iyi full klavyeler varbiliyorum hocam bende arkadaşıma aldırdım güzel klavye ben ona bişey demiyorum ama mesela başka konuda numpad li klavye isteyen birisinede bunu önerdiler en basit örnek