Neler Yeni

2 kulaklık arasında kaldım yardımcı olur musunuz

Galvatron

80+
Reaksiyon skoru
61
Merhaba arkadaşlar havit gamenote h2002e kablolu kulaklık aldım ama daha kutusundan çıkarmadım. Kerem enginar önermişti. Zam gelecek , almak isteyen hemen alsın dedi. Bende hemen aldım . Fiyat 800 tl . Sonradan acaba dedim kablosuz kulaklık mı tercih etseydim daha iyi olur dedim. Havit gamenote fuxi-h3 7.1 kablosuz kulaklığı gördüm. Onun fiyatı 999 tl idi. Bu kulaklıkda kumaş ped var . Ses biraz da olsa dışarı ses gidiyor. Bende bi sizlere danışmak istedim

Merhaba arkadaşlar havit gamenote h2002e kablolu kulaklık aldım ama daha kutusundan çıkarmadım. Kerem enginar önermişti. Zam gelecek , almak isteyen hemen alsın dedi. Bende hemen aldım . Fiyat 800 TL . Sonradan acaba dedim kablosuz kulaklık mı tercih etseydim daha iyi olur dedim. Havit gamenote fuxi-h3 7.1 kablosuz kulaklığı gördüm. Onun fiyatı 999 TL idi. Bu kulaklıkda kumaş ped var . Ses biraz da olsa dışarı ses gidiyor. Bende bi sizlere danışmak istedim
eğer oyun için kullanacaksan h2002e,müzik için kullanacaksan fuxi h3,fuxi h3 oyun için kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,371
Üyeler
173,491
Son üye
efehancelikk
Geri