Neler Yeni

Çözüldü✓ 2 laptop arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
fiyatına göre yeterli değil bence eleştirdiğim o. ömür tüketmez diyorsunuz dayanıklı yapılıyor ama mutlaka tüketir, sıcaklıktan bahsediyoruz sonuçta. 4 5k fazla verip daha kaliteli marka almak o kaliteli 3 seneyi 7 8 seneye çıkarır. plastik yerine alüminyum kullanılır hissedersin premiumu. ben hp kötü de demiyorum ama o fiyat farkı verilecek daha iyi seçenekler var

Bu fiyat bandından daha kaliteli malzeme kullanan veya daha serin çalışan modeller olcağını sanmıyorum zira dediğiniz durum Asus ROG, Lenovo Legion serisi için falan denebilir yani en tepe seviye modeller.

Thadox

80+ Bronze
hocam o zaman alabilirsiniz fiyat performans özellik olarak daha iyisi yoktur. ama kısılan yerlere dikkat edin diye not düşeyim sadece
Önerilerin için sağol. Sayende bunları da araştıracağım. Sonuçta akıl akıldan üstündür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat bandından daha kaliteli malzeme kullanan veya daha serin çalışan modeller olcağını sanmıyorum zira dediğiniz durum Asus ROG, Lenovo Legion serisi için falan denebilir yani en tepe seviye modeller.
İçeriği tamamen aynı ama adı Lenovo veya Asus olduğu için arada en azından 5 6 bin tl fark oluyor ki bütçesi zar zor 30 bin tl.

peyn1r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Efe Canbolat
Önerilerin için sağol. Sayende bunları da araştıracağım. Sonuçta akıl akıldan üstündür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İçeriği tamamen aynı ama adı Lenovo veya Asus olduğu için arada en azından 5 6 bin TL fark oluyor ki bütçesi zar zor 30 bin TL.
içeriği aynı ama kısılan özellikler diye niye söylüyorum hocam ona dikkat edin. bütün detayları gösteren sitelerde dediğiniz markaların hep önde olduğunu görürsünüz ama bu fiyata sizinki iyi gözüküyor tabi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Abdullah
3070ti li acer laptop paylaşıyordu Abdullah. 35 bin mi neydi 17.3 inç ona bak istersen. HP arkadaşımda var programını indirmeden önce drop yiyordu ama hala sıkıntılı bir laptop. 3060 vardı onda. Belki yeni nesil daha iyidir ama bence uzak dur

Top Bottom