2 laptop arasında kaldım üniversite ve oyun için en iyisi hangisi(başka önerilerde olur)

Mete23

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
65000
msi alırsan markaya para verirsin gamegaraj alırsan güce benim tavsiyem gamegaraj slayer r9t 5060 1-2 haftaya bende alıcam

Yarın cuma incehesap gamıng gecesini bekle derim akşam 10 da güzel leptoplar giriyor indirime ordan bakmanı tavsiye ederim be mümkün olduguncs rtx 5 serisi al 5060 ti gibi

Hoca bu bilgisayarın 5070 li hali de var 10k fark ediyor sence çok fark eder mi ikiside ti deil ama bir de 300 hz fazla mı gereksiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yarın cuma incehesap gamıng gecesini bekle derim akşam 10 da güzel leptoplar giriyor indirime ordan bakmanı tavsiye ederim be mümkün olduguncs rtx 5 serisi al 5060 ti gibi
Hocam bu bilgisayarın 5070 li hali de var 10k fark ediyor sence çok fark eder mi ikiside ti deil ama bir de 300 hz gereksiz mi sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

msi alırsan markaya para verirsin gamegaraj alırsan güce benim tavsiyem gamegaraj slayer r9t 5060 1-2 haftaya bende alıcam
Hocam onun da uzun süreli kullanımına biraz güven olmuyor ve fazla ısınıyor diyolar

Geri