Uygulama falan yukle belki düzelir ama uygulama ne onu bilmiyorumgamepadler geldi de hocam gamepad test sitelerinde gamepad çalışıyor ama fifada falan gamepad çalışmıyor hiç bir oyunda çalışmıyor yardımcı olabilecek var mı
Normal bu tarz sitelere güvenmeyen çok ee kargo da beklemiyorsun elden alacan iste bir nevi hizmet sunuyor sayılırsahibinde direkt 250ye ilan açılmış
w11 de mi çalıştırdınBenim sipariş geldi ETS2 de kontrolcü kurulumunu tamamlayıp tuşları atadım sorunsuz kullanmaktayım. Sol analog ile gaz fren yapıyorum sağdaki ile kamera aşagı yukarı diger tuşlarada el freni sinyal vs atadım sorunsuz çalışıyor benim. Alıntıyı görüntüle
xbox360ce de denedim tüm tuşlar çalışıyor steam görmüyor anlayan arkadaş varsa yardım edebilir mibenim kolların 2 side çalışıyor online testlerde ama steam de gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
w11 de mi çalıştırdın
hocam yeni hesabı nasıl açıyorsunuz yakalanmadan ?Bu Aliexpress beni batiracak belli oldu. Son haftada açtığım 5. Hesap galiba
hocam yeni hesabı nasıl açıyorsunuz yakalanmadan ?
nasıl bir sınır ? tel den mi pc den mi yapıyorsunuz ? aynı karttan mı sipariş veriyorsunuz her seferinde farklı kart adres tc felan mı ?Gizli sekmeden açıyorum ama orda da sınır var
Başka TC kullaniyorum bazennasıl bir sınır ? tel den mi pc den mi yapıyorsunuz ? aynı karttan mı sipariş veriyorsunuz her seferinde farklı kart adres tc felan mı ?
hocam bende 2 tane almıştım birini iptal edeyim mi acaba. Çok mu kötü. Aliexpress yorumlarında iyi falan diyorlardıForumdakilerin gazına geldim aldım halbuki oyun bile oynamıyorum
TV box'a takar uzaktan kumanda niyetine kullanırım artık. İkincisi de yedek olur