iki kolun da düğmesine aynı anda birkaç saniye basılı tutup deneyin. tek basışta açılmıyor.Home tuşuna basıyorum tepki yok, yeni pil aldım taktım yine tepki yok. Sanırım bozuk geldi.
200 lira altında değer hocam. hem 2 tane hem de kablosuz. çok rahatsız edici bir gecikmesi de yok. klavyeye göre çok daha iyiFifa veya pes oynarken hissiyatı nasıl? Klavyeden keyiflidir de 200 liraya değecek bir ürün mü deneyenler için
öbürünü denebeyler fifa 22 de sol joyıstık kullanılmıyor karakteri haraket ettiremiyorum yardımcı olanbilir misiniz
uzun süre basılı tutmanız gerekmekteHome tuşuna basıyorum tepki yok, yeni pil aldım taktım yine tepki yok. Sanırım bozuk geldi.
İki kola aynı anda basılı tutmayı denedim sonra tek tek denedim tüm tuşları denedim fark yok ya bozuk diye düşünüyorum.öbürünü dene
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun süre basılı tutmanız gerekmekte
pilleri doğru taktın mı kontrol etİki kola aynı anda basılı tutmayı denedim sonra tek tek denedim tüm tuşları denedim fark yok ya bozuk diye düşünüyorum.
oyunda giriş yöntemini xbox 360 yapmak gerekiyor gamepad kısmındanbugün benimde geldi ürün çalışmıyor web testinde görüyor ama oyunlarda görmüyor ne pc de ne telefonda görüyor bozuk ürün heralde
bende w10 kurulu hocam bilemedimaynı sorun bende de var win 11 olduğu için çalışmıyor dediler de win 10 yüklemeye üşendim, kaldı köşede
Benimde bugün geldi tak çalıştır sadewce bazı tuşların yeri değişik onuda uygulmadan ayarlamak lazımBugün geldi benim. Ben beğendim sıkıntı yaşamadım