2 mc client ı hakkında bir soru

CatAshi

80+
Reaksiyon skoru
59
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum

Son düzenleme:
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum
Bence minecraft ın kendi orijinal launcher ı dışında başka launcher kullanmayın.

Alma o zaman knka. Bilgisayar ınds mining yapsınlar sonra veya git gamepass al. Onun içinde mc var.
aga tlauncher mı diyorum ben tlegacy sk launcher salwyrr gibi güvenilir launcherlardan bahsediyorum

çoğu crackli launcher sıkıntı çıkarır kesinlikle önermiyorum ama illa başka launcherda oynayacağım diyorsan lunar kullan.
Lunarda premium istiyor diye biliyorum.

Salwyrr , Laby , Tlauncher kullandım 3 ünde de sıkıntı çıkmadı hemde aynı pc de. MBAM , Kaspersky , Norton360 , VirusTotal ilede tarattım hepsini. CPU ve GPU kullanım oranlarındada sıkıntı yok 1 yıl geçmesine rağmen. Olsa şimdiye kadar olurdu muhtemelen ama genede tedbirli olmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,509
Üyeler
174,738
Son üye
feitan
Geri