Neler Yeni

2 mc client ı hakkında bir soru

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Egemen Öner
Malum tlauncher vakasından sonra salwyrr client a geçmeyi düşündüm skin ayarlama olayıda vardı ama bu nasıl işliyor texture pack gibi mi yoksa diğerleride görüyormu aynı soruyu sklauncher içinde soruyorum
Bence minecraft ın kendi orijinal launcher ı dışında başka launcher kullanmayın.

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

CatAshi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ömer Aziz Bagana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma o zaman knka. Bilgisayar ınds mining yapsınlar sonra veya git gamepass al. Onun içinde mc var.
aga tlauncher mı diyorum ben tlegacy sk launcher salwyrr gibi güvenilir launcherlardan bahsediyorum

Maethril_

80+ Bronze
çoğu crackli launcher sıkıntı çıkarır kesinlikle önermiyorum ama illa başka launcherda oynayacağım diyorsan lunar kullan.
Lunarda premium istiyor diye biliyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Salwyrr , Laby , Tlauncher kullandım 3 ünde de sıkıntı çıkmadı hemde aynı pc de. MBAM , Kaspersky , Norton360 , VirusTotal ilede tarattım hepsini. CPU ve GPU kullanım oranlarındada sıkıntı yok 1 yıl geçmesine rağmen. Olsa şimdiye kadar olurdu muhtemelen ama genede tedbirli olmak lazım.

Top Bottom