2 metre uzunlukta kaliteli akım korumalı priz önerisi

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
966
Akım korumalı priz alacağım da çoğu 1-1.5 metre. 100-120 TL civarı kaliteli bir şey önerir misiniz?

Akım korumalı priz alacağım da çoğu 1-1.5 metre. 100-120 TL civarı kaliteli bir şey önerir misiniz?

3 senedir kullanıyorum tek bir sıkıntı çıkarmadı.

3 senedir kullanıyorum tek bir sıkıntı çıkarmadı.
Kablo uzunluğu ne kadar?

Bende bunun teklisi ve ikilisi var kablo yok direk prize temas ediyor.
Bundan alıp sonra 3lü prizi buna taksak nasıl olur? korur mu? Bazı yerlerde etki etmez diyor. Emin olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim kullandığım model kablosuz olanı.
PC zaten dibinde prizin.
Ama bu markanın 1.5 metreli olanıda var.
İsterseniz schneider veya viko model de bakabilirsiniz.
Aga schneider marka alacağım da 1 metre var 4lü priz 94 TL bende de var bir tane 1.5 metre uzunlukta normal 3lü priz. art ardına bağlasam korur mu?

Bundan alıp sonra 3lü prizi buna taksak nasıl olur? korur mu? Bazı yerlerde etki etmez diyor. Emin olamadım.

Aga schneider marka alacağım da 1 metre var 4lü priz 94 TL bende de var bir tane 1.5 metre uzunlukta normal 3lü priz. art ardına bağlasam korur mu?
Direk prize normal prize takıp kullan, daha iyi olur.

Knk o konuda bilgim yok ya.

Direk prize normal prize takıp kullan, daha iyi olur.
Duvardaki priz uzakta. Yani ya 2 metre akım korumalı priz alacağım. Bendeki 1.5 metre 3lü prizle birleştireceğim. Seri bağlama olacak. Olmaz mı? Yoksa uzak kalıyor..

Duvardaki priz uzakta. Yani ya 2 metre akım korumalı priz alacağım. Bendeki 1.5 metre 3lü prizle birleştireceğim. Seri bağlama olacak. Olmaz mı? Yoksa uzak kalıyor..
Kablolu al öyle daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,117
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1
Geri