cengizovic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 966
Akım korumalı priz alacağım da çoğu 1-1.5 metre. 100-120 TL civarı kaliteli bir şey önerir misiniz?
Akım korumalı priz alacağım da çoğu 1-1.5 metre. 100-120 TL civarı kaliteli bir şey önerir misiniz?
Kablo uzunluğu ne kadar?![]()
Tunçmatik PowerSurge 3 525 Joule 3'lü Akım Korumalı Priz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tunçmatik PowerSurge 3 525 Joule 3'lü Akım Korumalı Priz fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Tunçmatik PowerSurge 3 525 Joule 3'lü Akım Korumalı Priz özelliklerini incele, 368,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3 senedir kullanıyorum tek bir sıkıntı çıkarmadı.
Bende bunun teklisi ve ikilisi var kablo yok direk prize temas ediyor.Kablo uzunluğu ne kadar?
Benim kullandığım model kablosuz olanı.Kablo uzunluğu ne kadar?
Bundan alıp sonra 3lü prizi buna taksak nasıl olur? korur mu? Bazı yerlerde etki etmez diyor. Emin olamadım.Bende bunun teklisi ve ikilisi var kablo yok direk prize temas ediyor.
Aga schneider marka alacağım da 1 metre var 4lü priz 94 TL bende de var bir tane 1.5 metre uzunlukta normal 3lü priz. art ardına bağlasam korur mu?Benim kullandığım model kablosuz olanı.
PC zaten dibinde prizin.
Ama bu markanın 1.5 metreli olanıda var.
İsterseniz schneider veya viko model de bakabilirsiniz.
Direk prize normal prize takıp kullan, daha iyi olur.Bundan alıp sonra 3lü prizi buna taksak nasıl olur? korur mu? Bazı yerlerde etki etmez diyor. Emin olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga schneider marka alacağım da 1 metre var 4lü priz 94 TL bende de var bir tane 1.5 metre uzunlukta normal 3lü priz. art ardına bağlasam korur mu?
Knk o konuda bilgim yok ya.Bundan alıp sonra 3lü prizi buna taksak nasıl olur? korur mu? Bazı yerlerde etki etmez diyor. Emin olamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aga schneider marka alacağım da 1 metre var 4lü priz 94 TL bende de var bir tane 1.5 metre uzunlukta normal 3lü priz. art ardına bağlasam korur mu?
Duvardaki priz uzakta. Yani ya 2 metre akım korumalı priz alacağım. Bendeki 1.5 metre 3lü prizle birleştireceğim. Seri bağlama olacak. Olmaz mı? Yoksa uzak kalıyor..Direk prize normal prize takıp kullan, daha iyi olur.
Kablolu al öyle daha iyi olur.Duvardaki priz uzakta. Yani ya 2 metre akım korumalı priz alacağım. Bendeki 1.5 metre 3lü prizle birleştireceğim. Seri bağlama olacak. Olmaz mı? Yoksa uzak kalıyor..