Neler Yeni

2 Milyon Türk Lirasına yatırım veya kazançlı iş önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Masteriz
Merhaba arkadaşlar bizim bir tarlamız var ve 2 milyon gibi net bir para elimize geçicek inşallah. Bu parayla ne gibi bir iş kurabiliriz veya nasıl bir yol izlemeliyiz yatırım olarak düşünmüyoruz iş kurmak için düşünüyoruz güncel ekonomide ve güncel piyasada önericeğiniz iş sektörü nedir bu parayı nasıl karlı bir iş haline dönderebiliriz. Aylık geliri yüksek olan nasıl bir iş sektöründe ilerlemeliyiz çok karışık durumdayız. Tarlayı satma sebebimiz ortaklar arası hisseli bu yüzden satıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.

Berkarda

80+ Silver
sterlin bence yada altın efsane olur ama illa iş ise önerim yok aliexpress ile alıp 1 m ci olursunuz yani ama bana güvenmeyin sadece öneri sterlin ve altında ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yatırdım 22 iken 32 oldu egonomi bozuk

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Merhaba arkadaşlar bizim bir tarlamız var ve 2 milyon gibi net bir para elimize geçicek inşallah. Bu parayla ne gibi bir iş kurabiliriz veya nasıl bir yol izlemeliyiz yatırım olarak düşünmüyoruz iş kurmak için düşünüyoruz güncel ekonomide ve güncel piyasada önericeğiniz iş sektörü nedir bu parayı nasıl karlı bir iş haline dönderebiliriz. Aylık geliri yüksek olan nasıl bir iş sektöründe ilerlemeliyiz çok karışık durumdayız. Tarlayı satma sebebimiz ortaklar arası hisseli bu yüzden satıyoruz. Önerilerinizi bekliyorum olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
konumu guzel bir yerde market acabilirsiniz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kimliğini gizli tut yiğidim, duruşun çakalları sevindiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Masteriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konumu guzel bir yerde market acabilirsiniz
Onu düşündük ama marketin başında duracak adam ve güvenilir birisini bulmak sıkıntı ama düşünüyoruz market işini

sterlin bence yada altın efsane olur ama illa iş ise önerim yok aliexpress ile alıp 1 m ci olursunuz yani ama bana güvenmeyin sadece öneri sterlin ve altında ytd

ben yatırdım 22 iken 32 oldu egonomi bozuk
Yatırım olarak düşünmüyor babam hocam kazançlı bir iş açma amaçlı olarak düşünüyoruz

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tekstil sektörü olabilir.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Onu düşündük ama marketin başında duracak adam ve güvenilir birisini bulmak sıkıntı ama düşünüyoruz market işini

Yatırım olarak düşünmüyor babam hocam kazançlı bir iş açma amaçlı olarak düşünüyoruz
siz durursunuz eleman alirsiniz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

LEGØLAŚ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Bünyamin Alper
Knk şuan yapılacak her sektör önerisi boş yorum hükmünde olur. Mesleki anlamda her sektör biraz tecrübe gerektirir aksi durumda altından kalkamazsınız. Şuan tecrübeniz yok ise yapabileceğiniz şey ticaret veya yatırımdan başka bir şey olamaz.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
İş sektörü yerine yatırımı öneririm. Borsa ya yatırım yapıp güzel paralar elde edebilirsiniz ama unutmayın borsa bir yatırım aracıdır paranızın bir kısmını kayıpta edebilirsiniz

Top Bottom